Ønsker til barnedåben - det bedste jeg ved ...
baby Barnedåb ønsker

Ønsker til barnedåben

daabsoensker

1. Soft Gallery Cream Owl juniorsengetøj // 2. Done by Deer gynge // 3. Designletters kop // 4. Jellycat pingvin
5. Kay Bojesen abe // 6. Hay snurretop // 7. Piet Hein flag // 8. Ferm Living gulvtæppe

Lucs ønskeliste til barnedåben er ikke den største, men en super god en af slagsen – altså hvis jeg selv skal sige det. ;) Der er flere praktiske ting som bl.a. juniordyne og børnebestik som vi jo har i forvejen, og det har “skabt plads” til andre skønne ønsker.

Til værelset ønsker han sig en lyskæde, og gulvtæppet og gyngen på collagen. Mon ikke gyngen bliver et kæmpe hit… :) Pingvinen er simpelthen ikke til at stå for, så den var nød til at komme på ønskelisten også.

Da Fleur blev født, fik hun et Piet Hein fødselsdagsflag i gave af mine kolleger. Synes det var en super god gave, og glæder mig til at tage det frem hvert år på vores fødselsdage. Vi synes, at Luc skal have sit eget flag, og det er derfor blandt ønskerne også. På samme måde med det fine fødselsdagstog fra Billedleg som Fleur har (se Fleurs her). Det er simpelthen så fint, og jeg kan godt lide tanken om, at når de engang (om maaaange år ;) selv får børn, kan sætte det fine tog på bordet ved fødselsdage.

Egentlig har jeg fået nok af ugler, men lige dette print fra Soft Gallery er simpelthen så fint, og jeg tænker Luc ville sove fantastisk i det. Ønsketænkning måske? ;)

Udover de viste og nævnte ønsker, står der også OyOy kanin, bogen “Den lille prins” og Kay Bojesen elefant på ønskelisten.

Der er stadig en del løse ender til den store dag på søndag, men mon ikke vi når det hele alligevel..? Det plejer vi i hvert fald. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Kathrine
    januar 8, 2015 at 9:10 am

    Hejsa, Så fine ønsker. Hvis han ikke var så heldig at få flaget fik vi to i julegave. Vil gerne sælge dig det ene – kan ikke selv nå at få det byttet. Det er det store af dem og det er stadig i kassen:)

    Kh Kathrine

Skriv et svar