Jul i Ribegade og en reminder om give away - det bedste jeg ved ...
hjemme hos os jul

Jul i Ribegade og en reminder om give away

jul2014-2 jul2014-1 nissedoer jul2014

Det juler mere og mere i Ribegade, og nissen er endda også flyttet ind under trappen. Hjemme hos os er det julemanden der kommer med pakker, og nissen er en af hans mange hjælpere.

Jeg troede egentlig Fleur ville interessere sig mere for nissen, men det siger hende ikke det store. Heller ikke da nissen havde pakket hendes stol ind i toiletpapir, kunne jeg gejle hende op. Skøre barn – det er vist mor her der synes det er mest hyggeligt. ;)

De små nisser på første billede og flagranken i baggrunden, købte Fleur og jeg på et lokalt plejehjems julemarked for nylig. Jeg behøver vist ikke sige, at Pierre er knap så vild det som os. ;) Jeg synes bare det var så kært, at Fleur selv valgte.

★★★ Har du set konkurrencen om et gavekort på 500 kr til esencia her på bloggen? Du kan stadig nå at deltage lige her – jeg trækker en vinder i aften.  ★★★

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

3 Kommentarer

  • Reply
    superheltemor/kim
    december 7, 2014 at 3:33 pm

    Sjovt – jeg boede i ribegade som barn.i nr 12.
    Synes din lejlighed ligner den samme – er det mon det?

  • Reply
    Christinna C
    december 14, 2014 at 8:11 pm

    De er altså lidt hyggelige de der nissedøre. Jeg havde faktisk aldrig hørt om dem før i år, hvor jeg ser dem dukke op overalt i blogland.
    Hos os har vi et loft, hvor nissen bor, når min bonusdatter er på weekend, men han dukker dog op om natten nede i stuen og laver løjer.

  • Reply
    Cecilia
    december 14, 2014 at 10:58 pm

    Så cute..

Skriv et svar