. - det bedste jeg ved ...
baby bla bla bla graviditet

.

babydreng_uge39

N I O G T R E D I V E  P L U S  N U L  –  39 uger henne… 39! Det er jo liiige om lidt han kommer, ham lillebror. Synes det er ret vildt at tænke på, at vi inden for relativ kort tid (ja ja, kan jo gå over tid) står med ham i armene.

Jeg er efterhånden én stor plukve, men har ingen tegn på snarlig fødsel. Det er nu heller ikke fordi jeg er utålmodig… Han må sådan set gerne blive derinde til termin, men derefter bliver jeg nok en smule utålmodig. ;) Vi er jo så spændte på at se ham og lære ham at kende.

Når folk spørger Fleur hvornår lillebror kommer, svarer hun “til august”. Jeg nænner ikke helt at fortælle hende at vi har august nu, for hvornår er det så helt præcist han kommer..? Men jeg er så småt begyndt, at sige at vi ikke skal vente så meget længere på at han kommer. Jeg tænker, at det nok er meget godt at forberede hende på, at han snart er her… De sidste forberedelser er jo i fuld sving, så hun fornemmer jo også at der sker en del lige nu. Som f.eks. at hans autostol i dag er sat i bilen. Da hun blev puttet til aften sagde hun “lillebror behøver ikke sidde i autostolen, for jeg skal nok sidde med ham”. Lille bitte store Fleur.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

3 Kommentarer

  • Reply
    Maiken
    august 4, 2014 at 9:27 am

    Åh, det bliver simpelthen også så spændende når lillebror melder sin ankomst. Det er bare noget særligt at opleve børn som søskende, og Fleur virker da helt klar. :)

    Hvis det kan være nogen trøst i ventetiden, så bærer du altså maven ret flot.

    Har I fundet et godt navn til lillebror?

  • Reply
    Anne
    august 5, 2014 at 11:38 am

    Hvor er hun altså sød lille Fleur <3

  • Reply
    Hanne
    august 8, 2014 at 6:30 pm

    Sikke en fin blog du har – og det lyder da som om der er en, der glæder sig :) Må jeg spørge, hvor din kjole kommer fra? Mangler noget i samme stil og kan kun finde slå-om-kjoler.
    MVH

Skriv et svar