En ny til samlingen · telefon til baby og børn - det bedste jeg ved ...
legetøj

En ny til samlingen · telefon til baby og børn

fisher-price-tlf fisher-price-mobil

Herhjemme er børnene store fans af telefoner, og vi er efterhånden ved at have det man kan kalde en mindre samling. Fleur har altid været glad for at “ringe til mormor” i hendes lege, så når hun på loppemarked er faldet i svime over en telefon, har vi været nemme at overtale.

Vi har fået en ny smartphone lignende legetelefon i gave af Fisher Price, og begge børn er ret begejstrede for den. Nok mest Fleur, som render rundt og synger “Goddag, goddag, hvem ringer og siger hej. Jeg er glad for vi ku’ tale lidt, og nu må vi sige hej hej – hej hej”. Det er blot én af de mange sange telefonen kan spille. Der er meget læring i den, hvilket Fleur har taget til sig og kan bruge meget tid med. Luc derimod tager den bare op til øret eller trykker lidt på knapperne. ;)

Der er i øvrigt 11 år imellem de to Fisher Price telefoner. Det er lidt sjovt at se udviklingen. :) Den røde gammeldags telefon og den gule mobil er loppefund. Den lille mobil øverst til højre er fra PlanToys og lavet i bæredygtigt træ. Stor kontrast til al plastikken, ikke?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Fisher Price, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  juli 27, 2015 at 9:46 am

  Der er da også noget charmerende over legetøjstelefoner. Selvom de fleste i dag ikke ville kunne genkende hverken en dreje- eller en trykknapstelefon :) B Toys har også en legetøjstelefon, en HiPhone, der er ret så charmerende. Altså plastic fantastic-mæssigt :)

  • Reply
   Tine
   juli 28, 2015 at 11:10 am

   Haha, nej drejetelefonen er i hvert fald længe væk i de fleste hjem. Derfor synes jeg også det var lidt af en fund, at finde den i legetøjsversionen. :)

   Må lige kigge nærmere på den fra B Toys. Kan jo være samlingen skal udvides på et tidspunkt. ;)

 • Reply
  Mia Christensen
  juli 27, 2015 at 9:32 pm

  Hej:)
  Har lige et par spørgsmål. Hvad kan mobilen fra plantoys? Og er den nyeste Fisher-Price med dansk tale? :)

  • Reply
   Tine
   juli 28, 2015 at 11:12 am

   Hej Mia,

   Mobilen fra PlanToys kan ikke noget som sådan. Man kan trykke på knapperne, men der sker ikke noget. Den er bare lækker i kvalitet og god i størrelsen.

   Og ja, den fra Fisher Price er med dansk tale. Hvis man f.eks. trykker på kameraet, siger den først tallet. Trykker man igen siger den “sig appelsiiin” og så kommer der en lyd som om man tager et billede. :)

   • Reply
    Caja
    juli 28, 2015 at 6:54 pm

    Ved du, hvor man kan købe smart phon’en(?) fra Fischer Price; jeg kan nemlig kun finde den hos engelske og amerikanske webshops…? :-)

 • Reply
  Caja
  august 6, 2015 at 8:18 am

  Ved du, hvor man kan købe smart phon’en(?) fra Fischer Price; jeg kan nemlig kun finde den hos engelske og amerikanske webshops…? :-)

Skriv et svar