Fødselsdagsbrunch - det bedste jeg ved ...
brunch familie hygge jeg anbefaler juice mad

Fødselsdagsbrunch

Weekenden har stået på fødselsdagshygge og samvær med gode venner. Først fejrede vi min svoger – i går fejrede vi mig. Jeg har nemlig fødselsdag i morgen.

Brunchen bestod af græsk yoghurt med ristede havregryn, nødder og akaciehonning, amerikanske pandekager med Nutella og banan, friskbagte flutes, hjemmelavet rød pesto og oliventapenade, laks fra Fanø, stærk chorizo og serranoskinke fra Made in Spain og selvfølgelig friskpresset juice og café latte.

You Might Also Like

10 Kommentarer

  • Reply
    Rebekka
    december 12, 2011 at 8:56 am

    TILLYKKE!!! Fødselsdags brunch er noget af det bedste, og sikke lækkert mad; min mund løber i vand (modtager gerne dogy bag i Sorø).

    Håber du får en dejlig dag

  • Reply
    Ævlebævle
    december 12, 2011 at 9:06 am

    Mums du må gerne invitere mig næste gang du laver fødselsdags brunch, og tillykke med fødselsdagen i morgen.

  • Reply
    Maja
    december 12, 2011 at 9:12 am

    Mums… det ser vildt lækkert ud :) Tillykke med dagen i morgen!

  • Reply
    Christina
    december 12, 2011 at 9:36 am

    mm lækker brunch. God fødselsdag i morgen

  • Reply
    Gitte
    december 12, 2011 at 9:46 am

    Det ser rigtig lækkert ud, jeg ville da gerne have været inviteret med;-) Tillyke med dagen i morgen.

    Kh Gitte

  • Reply
    Trine
    december 12, 2011 at 12:15 pm

    Der er ikke noget som en god brunch, det ser rigtig lækkert og hyggeligt ud! :)

  • Reply
    Line
    december 12, 2011 at 7:29 pm

    Tillykke med i morgen og sikken en lækker brunch :)

  • Reply
    Tine
    december 12, 2011 at 9:30 pm

    Tak søde piger! Jeg laver gerne brunch til Jer alle en dag. Synes det er så hyggeligt med brunch. :-)

    Kærlig hilsen Tine

  • Reply
    Michelle
    december 13, 2011 at 9:24 pm

    Skønt med endnu mere skønt på – tillykke med i morgen!

  • Reply
    Tine
    december 14, 2011 at 9:55 pm

    Mange tak Michelle! :-)

    Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar til Michelle Slet svar