Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Lille æsel · lidt om en stædig halvanden årig - det bedste jeg ved ...
Luc

Lille æsel · lidt om en stædig halvanden årig

DSC_0202 luc060316 luc-060316-2 luc-060316-

Kær lille mus, ikke? Når jeg kigger på billederne her, synes jeg han ser så dejlig mild ud, min lille Luc. Han ér også mild – altså når han får sin vilje. ;)
Han er vores lille æsel – stædig som bare pokker, og kaster sig gerne ned på gulvet, hvis han ikke lige får lov til præcis dét han havde i tankerne. Fleur er også stædig, så børnene har det nok ikke fra fremmede…

I dag ville Luc bestemt ikke sove middagslur i klapvognen og skreg i vilden sky. Til sidst gav jeg op, og tog ham med ind. Men det var han bestemt ikke tilfreds med, og protestede meget højlydt da vi kom ind. Han ville ikke have sovedragten af, men han ville heller ikke ud og sove. Der var slet ikke noget der kunne trøste ham, så til sidst gik jeg op fra gangen, og lod ham køle lidt af. Han var vildt træt og kørte sig selv mere og mere op, men pludselig blev der stille. Det lille æsel havde lagt sig til at sove på trappen. Lille mus…

Jeg kunne ikke lade være med at smile af det, og måtte altså lige forevige hvor kært det så ud. Derefter bar jeg ham selvfølgelig op i seng, og så tog han sig en tiltrængt lur på tre timer.

Jeg tænker, vi ikke er de eneste med et skønt lille æsel i familien, og ville lige dele en historie og billeder fra glansbilledesamlingen.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Camilla K C
  marts 7, 2016 at 10:42 am

  Det er så kært når de falder i søvn de mest mærkelige steder, fordi man bare ikke vil overgive sig.

  • Reply
   Tine
   marts 8, 2016 at 4:49 pm

   Vildt kært, men også lidt presset inden, ikke? ;)

 • Reply
  Ida
  marts 7, 2016 at 7:47 pm

  Hold nu fast, hvor er han sød! Og den der stædighed, den skjuler han godt :)

  • Reply
   Tine
   marts 8, 2016 at 4:49 pm

   Haha, ja på billeder skjules stædigheden fint. Det er godt med lidt temperament, men pyyh ;)

 • Reply
  Sebrina
  marts 8, 2016 at 7:33 am

  Årh nogle fantastiske billeder altså. Alvin (og også hans storesøster) er også et æsel.. Det kan være drønhårdt men har da alligevel også sin charme :-)

  • Reply
   Tine
   marts 8, 2016 at 4:50 pm

   Bestemt – det har helt sikkert også sin charme. Men ja, kan til tider trække tænder ud. ;)

 • Reply
  Gitte
  marts 8, 2016 at 8:02 am

  Årh, sikke da et sødt lille sovende æsel :-)
  Herhjemme har vi også et virkelig sødt men stædigt æsel. Det kan være den mindste ting der ikke lige passer ham, og så kaster han sig ned på gulvet og skriger. Igår troede jeg fx lige vi skulle en hyggelig tur i Stof og Stil, men han sprællede og SKREG mens han kravlede baglæns mod udgangen, trods ihærdige forsøg på at overbevise ham om hvor spændende legehjørnet var. Ekspedienten mente at “der var vist en der ikke gad med sin mor i stofbutik” :-)
  Det kræver noget tålmodighed indimellem… godt de langt det meste af tiden er søde og dejlige :-)

  • Reply
   Tine
   marts 8, 2016 at 4:52 pm

   Haha, det blev så knap så god en tur i stof og stil, kan jeg næsten regne ud. ;) Og ja, godt at de det meste af tiden er søde og dejlige.

Skriv et svar