Lille æsel · lidt om en stædig halvanden årig

DSC_0202 luc060316 luc-060316-2 luc-060316-

Kær lille mus, ikke? Når jeg kigger på billederne her, synes jeg han ser så dejlig mild ud, min lille Luc. Han ér også mild – altså når han får sin vilje. ;)
Han er vores lille æsel – stædig som bare pokker, og kaster sig gerne ned på gulvet, hvis han ikke lige får lov til præcis dét han havde i tankerne. Fleur er også stædig, så børnene har det nok ikke fra fremmede…

I dag ville Luc bestemt ikke sove middagslur i klapvognen og skreg i vilden sky. Til sidst gav jeg op, og tog ham med ind. Men det var han bestemt ikke tilfreds med, og protestede meget højlydt da vi kom ind. Han ville ikke have sovedragten af, men han ville heller ikke ud og sove. Der var slet ikke noget der kunne trøste ham, så til sidst gik jeg op fra gangen, og lod ham køle lidt af. Han var vildt træt og kørte sig selv mere og mere op, men pludselig blev der stille. Det lille æsel havde lagt sig til at sove på trappen. Lille mus…

Jeg kunne ikke lade være med at smile af det, og måtte altså lige forevige hvor kært det så ud. Derefter bar jeg ham selvfølgelig op i seng, og så tog han sig en tiltrængt lur på tre timer.

Jeg tænker, vi ikke er de eneste med et skønt lille æsel i familien, og ville lige dele en historie og billeder fra glansbilledesamlingen.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

8 thoughts on “Lille æsel · lidt om en stædig halvanden årig

  1. Årh nogle fantastiske billeder altså. Alvin (og også hans storesøster) er også et æsel.. Det kan være drønhårdt men har da alligevel også sin charme :-)

  2. Årh, sikke da et sødt lille sovende æsel :-)
    Herhjemme har vi også et virkelig sødt men stædigt æsel. Det kan være den mindste ting der ikke lige passer ham, og så kaster han sig ned på gulvet og skriger. Igår troede jeg fx lige vi skulle en hyggelig tur i Stof og Stil, men han sprællede og SKREG mens han kravlede baglæns mod udgangen, trods ihærdige forsøg på at overbevise ham om hvor spændende legehjørnet var. Ekspedienten mente at “der var vist en der ikke gad med sin mor i stofbutik” :-)
    Det kræver noget tålmodighed indimellem… godt de langt det meste af tiden er søde og dejlige :-)

    1. Haha, det blev så knap så god en tur i stof og stil, kan jeg næsten regne ud. ;) Og ja, godt at de det meste af tiden er søde og dejlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *