Otte dage ♡ - det bedste jeg ved ...
baby Luc

Otte dage ♡

luc-nye-liv-2 Luc-otte-dage luc-nye-liv-1 luc-nye-liv

Lille bitte baby Luc.

I dag var Luc, Fleur og jeg nede og se en udstilling omkring nye liv i Esbjerg 2014. Det var en af byens fotografer, som tilbød at fotografere byens nye liv gratis, hvis blot man fik oplyst fødselsnummer på sygehuset efter fødslen.

Jeg synes rigtig godt om ideen, og vi ville derfor gerne bakke op om projektet. Lille Luc blev fotograferet på mit bryst – hud mod hud, da han var otte dage gammel. Måske lige en smule grænseoverskridende at lægge sig ned på gulvet i studiet med bar overkrop, men jeg overlevede. ;) Vi valgte at tage billedet hud mod hud med hans hjemmestrikkede tæppe, da det var sådan vi lå næsten 24/7 det første stykke tid.

Jeg blev lidt rørt over at se lille Luc foran billedet af lille mini Luc. Tænk sig, han er nu otte måneder, og min søde Fleur bliver fire år på søndag.

For størst af alt er kærligheden.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  heidi
  april 16, 2015 at 6:23 am

  Så fint et billede, og rigtig godt intiativ ! Tiden går så stærkt så det er med at få alle minder gemt !

  • Reply
   Tine
   april 23, 2015 at 8:07 pm

   Ja, jeg synes også det var et rigtig godt initiativ. Og meget rørende at se udstillingen. ♡

 • Reply
  Ida
  april 16, 2015 at 7:18 pm

  Sikke et skønt initiativ. Vildt han er 8 mdr. allerede, tiden flyver virkelig. Ellie bliver et år i næste uge, jeg forstår det vitterlig ikke.

  • Reply
   Tine
   april 23, 2015 at 8:10 pm

   Ja, det var meget fint initiativ. Og hyggeligt projekt at være med i, synes jeg.

   Stort tillykke med Ellies fødselsdag i går. ♡

 • Reply
  Østfronten
  april 20, 2015 at 1:00 pm

  Så fint fanget. Det kan jeg godt forstå, du støttede op om. Fik du selv billedet efterfølgende også?

  • Reply
   Tine
   april 23, 2015 at 8:13 pm

   Ja, det var altså lidt særligt. ♡

   Vi blev tilbudt at købe forstørrelse af billedet efter fotograferingen (til alm. fotografpriser), men det har vi dog ikke gjort. Det at være med, dette øjeblik (og billeder af det) betyder meget mere for mig/os.

Skriv et svar