Otte dage ♡

luc-nye-liv-2 Luc-otte-dage luc-nye-liv-1 luc-nye-liv

Lille bitte baby Luc.

I dag var Luc, Fleur og jeg nede og se en udstilling omkring nye liv i Esbjerg 2014. Det var en af byens fotografer, som tilbød at fotografere byens nye liv gratis, hvis blot man fik oplyst fødselsnummer på sygehuset efter fødslen.

Jeg synes rigtig godt om ideen, og vi ville derfor gerne bakke op om projektet. Lille Luc blev fotograferet på mit bryst – hud mod hud, da han var otte dage gammel. Måske lige en smule grænseoverskridende at lægge sig ned på gulvet i studiet med bar overkrop, men jeg overlevede. ;) Vi valgte at tage billedet hud mod hud med hans hjemmestrikkede tæppe, da det var sådan vi lå næsten 24/7 det første stykke tid.

Jeg blev lidt rørt over at se lille Luc foran billedet af lille mini Luc. Tænk sig, han er nu otte måneder, og min søde Fleur bliver fire år på søndag.

For størst af alt er kærligheden.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

6 thoughts on “Otte dage ♡

  1. Sikke et skønt initiativ. Vildt han er 8 mdr. allerede, tiden flyver virkelig. Ellie bliver et år i næste uge, jeg forstår det vitterlig ikke.

    1. Ja, det var altså lidt særligt. ♡

      Vi blev tilbudt at købe forstørrelse af billedet efter fotograferingen (til alm. fotografpriser), men det har vi dog ikke gjort. Det at være med, dette øjeblik (og billeder af det) betyder meget mere for mig/os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *