Sophie la Girafe ♡ - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler

Sophie la Girafe ♡

sophie-la-girafe-pleje

I sommers fik jeg tilsendt en rigtig fin pakke fra Sophie la Girafe, som har lanceret en lækker økologisk hudplejeserie til babyer og børn.

Jeg er lidt af en emballagenørd og en sucker for pænt design, og jeg blev derfor meget glad, da jeg så emballagen på den nye hudplejeserie. Enkelt, pænt og “typisk fransk” på den fine facon.

Vi har testet alle produkter i nogle måneder nu, og alt i alt er jeg begejstret for serien. Produkterne dufter naturligt, og nogle med et strejf af lavendel. Det er nok lidt enten eller om man er til duften – herhjemme er vi helt vilde med den.

Hår- og kropssæben er klart vores favorit. Den er virkelig lækker og blødgører håret rigtig fint. Fleurs hår dufter en smule på den naturlige måde, og hendes hår er blevet lettere at rede ud. Den er drøj i brug, og derfor prisen værd.

Badeskummet er lækkert, og skummer rigtig godt op ved kraftig stråle. Dog holder skummet ikke så længe, som SLG Cosmetics ellers siger. Måske vi bruger for lidt i forhold til hvor længe der er skum – jeg er nok lidt fedtet med den. ;) Må lige prøve at putte mere i i morgen…

Barrierecremen har vi brugt til lidt forskelligt. Den er beregnet til brug i ansigtet og på kroppen. Den beskytter huden mod skader som forårsages af UV-stråler, vind og temperaturændringer. Derudover er den velegnet som numsecreme også, og da Fleur smed bleen i foråret, har vi først kunne teste den som det, da Luc kom til verden. Cremens konsistens er meget lig en helt almindelig creme – sådan lidt tynd i det. Derfor virker det helt forkert at bruge på numsen, hvor jeg er vant til nogle meget federe cremer. Den har indtil nu taget al rødme og virket rigtig fint. Luc har endnu ikke haft meget rød numse (7,9,13 ;) så hvordan den vil tage det, skal jeg ikke kunne sige. Dog er jeg indtil videre positiv omkring den. Jeg er ret spændt på hvordan den virker på små frostsprængte kinder, som Fleur plejer at få i starten af vinteren.

Bodylotion, babyolie og ansigtscreme har jeg kun testet på mig selv. Fleurs hud trænger ikke til fugt, og vi har aldrig smurt hende ind efter bad. Den eneste creme hun får i ansigtet er solcreme og barrierecreme til frostsprængte kinder. Men jeg ved, at der er en del der smører deres børn ind eller masserer med babyolie efter bad. Derfor ville jeg selvfølgelig gerne teste disse tre produkter også.

Cremerne er bløde og lette at påføre. De har naturlig duft som de andre produkter, og absorberes hurtigt. De er rigtig lækre, og jeg nyder at bruge dem dagligt.

Olien kan både bruges i badevandet, som fugtgiver ved indsmøring, eller til massage. Jeg synes den er super lækker, og den giver en følelse af ro og velvære. Duften er mild og virkelig skøn. Den har en lidt beroligende effekt på mig, synes jeg – og det er altså ikke dårligt, når man står med en lille ny. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Sophie la Girafe, men ord og mening er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar