. - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur invitationer krea Luc papir

.

marmor-ur luc111114-1 Luc111114 barnedaab-invitation luc-fleur151114

Tiden flyver af sted, og der er nok at se til i det lille hjem… På næste søndag skal Luc jo døbes, og der er stadig en del løse ender jeg mangler at få styr på.

Invitationerne er dog sendt ud og maden er bestilt – det er vel nærmest det vigtigste..? Og nå ja, måske jeg skulle få fat i dåbskjolen også. ;)

Dåbskjolen er en min afdøde mormor har hæklet tilbage i 1981, og siden har mange af familiens børn haft den på. Hvis jeg husker rigtigt, er Luc den 14. der skal have den på. Det har stor betydning for mig, og jeg (og Pierre for den sags skyld også) har ikke det mindste problem med, at iklæde min dreng en kjole på den store dag. Det hører sig til, synes jeg.

Uret er i øvrigt hjemmelavet af en marmorplade fra genbrugen og nye visere. Synes resultatet er super smukt, og det hænger helt perfekt i stuen. Det er nu skønt med en handyman i huset. ;)

Kuverten er fra invitationerne til Lucs barnedåb. Skal nok lige vise selve invitationen frem en af dagene. De hjemmelavede stempler synes jeg blev ret fine… Måske særligt den til portokode, som jeg er flittig bruger af. Det er altså bare dejlig nemt at bestille via app’en. Selvom det blev en smule irriterende at skulle gøre 18 gange i streg til alle invitationerne. ;) Ideen til portostemplet har jeg bl.a. set på Instagram.

Og så lidt serviceinfo på tøjet – simpelthen fordi det er nogle af vores favoritter som bestemt kan anbefales. Lucs ulddragt er fra Engel, hue fra Stinne, body fra Wheat, tæppe fra Fabelab, Fleurs bluse i uld/silke fra Joha, Lucs trøje fra FUB.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

  • Reply
    Thea
    november 25, 2014 at 11:37 pm

    Hvor er urværket fra?

    • Reply
      Tine
      november 28, 2014 at 9:38 pm

      Mener Pierre har købt urværket via Etsy eller eBay. Hullet i marmoret har Pierre boret meget forsigtigt.

  • Reply
    Thea
    november 25, 2014 at 11:40 pm

    …Og har I selv lavet hul i marmoret, eller var det der i forvejen?

  • Reply
    Sandra
    december 10, 2014 at 5:10 pm

    Har du ikke lyst til at lave en diy på uret?

Skriv et svar