17 thoughts on “kontakt

 1. Hejsa
  Har set under d.7 marts et billed af en utrolig smuk strikket trøje. Kan du oplyse om hvor jeg kan finde opskriften på den?

  Kh Lena

 2. hejsa hvor har du fundet de hjerte i blå og rød hvor der står rør mig ikke jeg jagter nemlig sådan et sæt hilsen anette

 3. Hej Tine
  Tusind tak for en rigtig dejlig blog, som jeg dagligt klikker ind på for at se hvad din lille (som nu er blevet mellemstor ;-) render og laver.
  Det jeg især elsker ved din blog er dine smukke billeder som altid er så fine i både motiv og kvalitet. Jeg tænker om du ikke kunne tænke dig at lave et lille oplæg omkring det er tage billede? jeg har selv et canon700d som jeg er utrolig dårlig til at benytte, og kunne virkelig godt tænke mig et fotoalbum af min lille familie i samme dur som dine billede, men synes bare ikke at jeg kan få den skarphed i mine billeder.
  Så et lille juleønske fra mig.

  Mvh Sofie

  1. Hej Sofie,

   Tusind tak for dine søde ord. Du kan tro det varmer.

   Lige umiddelbart har jeg ikke planer om et indlæg omkring det at tage billeder, men jeg vil have det med i mine overvejelser fremover. Det er desværre ikke sådan lige til at forklare og guide via bloggen. Men tak for dit ønske – jeg vil bestemt overveje det. :)

   1. Hej igen :-)

    Men går viserne så (er der tandhjul mv) ? Jeg spørger måske utroligt dumt, men kan ikke rigtigt greje om det “bare” er at “snydeur” eller om det går?

    Mange hilsener
    Maria

 4. Hejsa. Jeg har på din side set en flot grå strikke trøje med brune knapper og med hue og handsker til. Kan du fortælle mig hvor jeg kan købe mønsteret og garnet ? Vh Annemarie

 5. Hej!
  Jeg faldt over din fine grå buksedragt. Har du en opskrift på den med det mønster du har strikket den i? Jeg har kigget i det link du har vedlagt men synes ikke at det er den samme? (:

  Kh.
  Cecilie Ulstrup

 6. Kan man købe opskriften til grå pigesweater med hvide hjerter forneden på ærmerne og mønsterstrik foroven også med hjerter mm. Jeg skal bruge den i str. 6 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *