.

I samarbejde med Stinne Holm, har jeg har den store fornøjelse, at kunne udlodde et par af de smukke Shard ørestikker i oxyderet sølv, som jeg også har vist her.

Stinne Holm er en super dygtig guldsmed, som virkelig brænder for faget. Hun laver de fineste smykker på eget værksted i København, og hun har virkelig fingeren på pulsen. Jeg har flere af hendes smykker på ønskelisten – synes simpelthen de er så smukke!

Som bonus virker Stinne simpelthen så sød og varm – se bare denne video. Den giver mig endnu mere lyst til, at besøge hende i værkstedet.

For at deltage skal du like Stinne’s Facebook-side, og skrive en kommentar om hvilket af hendes smykker du bedst kan lide.

Jeg trækker vinderen d. 10. februar.

114 thoughts on “.

 1. Uha dem gad jeg så godt have fingrene i. De vil passe så godt til mig.. smil..
  Jeg er helt vild med dem du udloder her, men også dem der hedder folded m
  Håber så meget lidt held kan være med mig..
  kh Camilla

 2. Jeg er ret tosset med alle hendes ting, bla de her ørestiks! Men ellers drømmer jeg også om en af hendes ringe som fx orbit eller layers, eller cube ørestiks:)

 3. Hej

  Sikke en skøn give away. Jeg følger allerede Stinne på hendes Facebook-side og er vild med hendes smykker. Det er meget svært at vælge en favorit, da jeg har flere af hendes smykker, som jeg gerne ville eje. Men skal jeg vælge en er det armbåndet Art Deco i oxideret sølv.

  Mange hilsner fra Christina (christinakf@hotmail.com)

 4. Stinne Holms smykker er alle flotte, både dem her, men også cube og move forward begge i oxidised silver
  står højt på ønskelisten :-)

 5. Jeg er også helt vild med Stinne Holm’s design og følger allerede med på facebook.
  Rock on ringen er jeg helt vild med, men ørestikkerne her synes jeg også bare er så flotte!

 6. ‘Rock on’ og ‘Move forward’ er blandt mine fingerringe-favoritter.. Men alle Stinnes smykker er så fine og jeg ville ønske at de hver og én sad på mine fingre, ører og rundt om min hals :-)

 7. De er også super flotte og står på min ønskeseddel! Stinne er så dygtig og jeg har allerede liket hendes side på facebook. Det er svært at vælge et yndlingssmykke, men lige nu er jeg helt vild med ørestik designet ‘folded S’ :-)

 8. Jeg må sige disse øreringe. Jeg fik dem nemlig selv til jul. Nu håber jeg på at kunne forkæle min højgravide veninde med et par i barselsgave :)

 9. De er super fine hendes smykker, jeg er vild med dem du har fået men også ørenringene Orbit. Jeg tror hendes smykker skal på ønskelisten, råt og fint på en gang.

 10. Jeg er vilde med alle hendes smykker , men er nu mest til øreringe. Move forward og fanbow er super flotte. Men det er allerede hendes smykker jo..

 11. Hold da fast en flot give-away!! Det er næsten umuligt at udvælge en favorit, men jeg må altså sige, at jeg har forelsket mig dybt i shard øreringene og ringen art deco double (:

 12. Øreringene her er blandt favoritterne, men var der frit valg på alle hylder så havde jeg hapset den smukke fingerring Hexagon i guld. Den er simpelthen så smuk! Hun er meget dygtig, hende Stinne. Det er sådan nogle som hende der vækker min gamle drøm om at blive guldsmed til live. Liker allerede på facebook, og følger dig flittigt ;) Jeg krydser fingre for at være den heldige!

 13. Det er bare de lækreste smykker – kan de mon købes på en webshop så os der bor i det mørke Jylland også kan få fingre i dem? :)
  Jeg drømmer om at eje præcis de øreringe du viser her :)
  Håber jeg kan være heldig..

 14. Stinne Holms smykker er SÅ smukke! Jeg er vild med øreringene – faktisk dem alle, men hvis jeg skulle føle mig særligt forkælet, skulle jeg bære én (og meget gerne flere) af hendes meget smukke ringe!
  Jeg er særligt vild med LAYER 18 K GOLD med 003 CT TWVVS!!
  Så smuk og særlig i et enkelt design!

  Det ville være en drøm at vinde og bære de smukke øreringe! Jeg følger allerede facebooksiden! :D
  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 15. Oh oh oh… Og mere oh… De smykker er SÅ fine,rå feminime de er ALT. Fra det lille petit til den store ‘klodsede’ og det følges så fint af. Jeg er HELT vild med den måde hun arbejder med det rå materiale så smykkets form kommer til sin ret. Triangule ringen er også en af mine favoritter ;). Ville elske at eje øreringene. Håber og krydser og har liket begge sider.!

 16. whauuu hvor er de flotte, jeg har kigget på dem længe, da jeg syntes de er helt vild specielle og meget smukke i det hele taget laver Stinne Holm noget helt genialt som man kun kan forelske sig i <3

 17. Uhh..super lækker give away! Jeg synes, at det er nogle fantastisk lækre smykker, og tusind tak fordi at du linkede til Stinne, da jeg slet ikke kendte til hendes design:0) Jeg synes det er rigtig svært at vælge, men skulle jeg være så heldig at vinde må det blive “Shard” ørstikkerene, som også du har:0)
  Kh. Louise

 18. Uha den er svær – jeg er vild med dem alle, men HVIS jeg nu skal “nøjes” med at vælge et bliver det ringen “Layer Oxydised silver 003 ct twvvs” – den er bare skøøøn <3 <3 <3

  Kh Maria Seidelin(mariaseidelin@hotmail.dk)

 19. Uhlala!- jamen jeg er både vild med denne model, men også cube ørenringene i guld er jeg meget fascineret af :-) Jeg har for længst liket på Facebook ;-)

 20. Stinne Holm laver simpelthen nogle af de smukkeste smykker for tiden. Jeg er vild med hendes guldring med en sort diamant, og har også nævnt det flere gange for min kæreste ;)

 21. Jeg synes ringen med black diamonds er så smuk…diamonds are a girls best friend…ikke?
  Øreringene er også smukke…tror stadig man kan købe de der salmiakki lakridser…
  KH Mia

 22. Åh det er jo umuligt at vælge kun 1 favorit:-) Har været inde på hendes side maaange gange, og jeg er vild med både Cube, Folded og Shard ørestikkerne. Så smukke smykker!

  Hilsen Lone
  ibsens.blogspot.dk

 23. Hej :)
  De er fine, hendes smykker. Jeg kan godt li’ oxiderede smykker. Smykker må gerne være grove og rustikke, – eller i det mindste ikke topfeminine. I hvert fald ikke til mig. Jeg ligner en hat med smykker, synes jeg. Men altså, ørestikkerne Folded XL i oxideret sølv, de må være toppen :)

 24. mange mange fine. bl.a. oxideret move it forward ligner nogle man kan bruge til alt. Der er også en virkelig flot ring på hendes facebookside, som jeg ikke kan se på hendes hjemmeside. En lidt grov, stor kantet sort ring..

 25. Hvor er der bare mange smukke..!
  Jeg er vild med Rock on ringen, move forward og helt sikkert også shard..:) Det er da slet ikke til at udvælge..;)
  Kh Anne

 26. Hexogon ringen eller den med den sorte stjerne diamant eller…ja, det bliver svært at vælge bare et…folded er også super cool.
  Jeg krydser fingre.

 27. Wow, det er nogle vildt fede ting hun laver!! Jeg er vild med sammensætningen af trekanter og andre geometriske figurer, så der er næsten ikke noget af det jeg ikke ville elske at eje ;)

 28. Åh, det er jo nærmest umuligt at vælge en favorit. Jeg synes simpelthen hendes smykker er så fine, og Shard øreringene er blandt mine favoritter. Især en opgraderet af oxyderede smykker kunne jeg rigtig godt tænke mig. :)

 29. Hvis jeg SKAL vælge en favorit må det blive move forward øreringene. Men der er godt nok mange fede smykker i Stinnes collection. Jeg ville bestemt heller ikke være ked af at eje dem du udlodder her. ;)

  Mvh. Laura B (LaH09(at)live.dk)

 30. Kære Tine

  Jeg er ny her på din blog – men allerede inspireret. Så tak for det.
  Smykkerne er virkelig lækre, både i guld og den oxiderede sølv. Blandt mange skønne sager, ville jeg måske fristes af “the ring ring” i guld udgaven. Den har et både enkelt og femninint udtryk.

  De bedste hilsner Heidi
  (bethge@hotmail.com)

 31. Jeg var ikke bekendt med disse smykker – og hold da op, hvor er de bare så fine.
  Der er allerede flere, som jeg er brændt varm på. Dette nye bekendtskab bliver dyrt :) Blandt mine favoritter er Art deco double oxidised silver og shard 18 K gold

  /Louise Reenberg Jørgensen – louise.reenberg@live.dk

 32. Jeg kan ALLER bedst li de øreringe som bliver givet her. Legen med de grafiske former for at pynte øret på en fin og enkel måde, er lige mig. Jeg er stor fan af grafisk design i smykker!

 33. Suk! Hun laver så fine ting og jeg ønsker mig en af hver ;-) Men i sidste uge havde hun en guldring på hendes fb side med en sort diamant stjerne – den ville jeg godt nok gerne have haft!

 34. Jeg kan bedst lide vielsesringene hun lavede til mig og min kone. Næste måned har vi 1 års bryllupsdag og et par øreringe ville være helt perfekt. Synes de er elegante med den helt rigtige kant. Ellers er min favorit “the Ring Ring” – Enkel symbolik men med et solid look.

 35. De er så super fine de smykker hun laver. Jeg er rigtig vild med hendes ringe. Den hun har lavet til Valentines dag er super fin :) Den måtte gerne sidde på min finger :)

  Rigtig dejlig aften.

  Kh Janni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *