. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla familie Fleur glæde hygge jul

.

En skøn juleaften hos min søster i børnenes tegn.

Vi er (endelig!) hjemme, efter et hårdt men hyggeligt juleprogram. Det har været skønt, at hygge med både min og Pierres familie, men altså også ret hårdt. Særligt for Fleur… Vi tog afsted d. 24. om formiddagen, og var først hjemme her til aften. Det var altså for meget for min lille mus, på trods af det er mennesker hun kender og holder af. Vi skal vist lige overveje, hvordan det skal køre fremover…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Mama Lola
  december 27, 2012 at 8:31 am

  Ja jul er hårdt for de små…. 3-4 dage med fuld skrue har også taget hårdt på vores 2 små. De fik også lov til at være rigtig længe op juleaften, hvilket præget resten af juledagen. Godt det er en lang jul:)
  Vil dog også lige tænke lidt mere over det næste jul:)
  Godt nytår:)

 • Reply
  Pernille
  december 27, 2012 at 9:59 am

  Ser super hyggeligt ud!
  Vi har også været i gang 24., 25., 26. med juleaften, julefrokoster osv. De er bare ikke sig selv til sidst og det er egentlig ret synd.. Det er ikke nemt når der er så mange man skal nå at se, med både sin egen og mandens familie..
  Nu ser vi frem til et par stille dage herhjemme, helt for os selv :o)

 • Reply
  Anne
  december 27, 2012 at 10:28 am

  Sikke skønne billeder. Ser ud til, at I har haft en dejlig jul.
  Vi har også været på farten og kom hjem i går aftes. Om lidt over en time skal vi til fødselsdag, så vi kan ikke helt slappe af endnu ;)
  En masse fine indlæg i øvrigt. Er total bag ud med bloglæsningen, men skønt at se at du er tilbage på bloggen.

 • Reply
  Julie
  december 27, 2012 at 12:59 pm

  Hyggelige billeder Tine.
  Men ja pyh, det er altså noget af en omgang sådan en jul. Vi har også været afsted 24. 25. og 26. Ville ønske vi havde den 25. her hjemme, og vil kæmpe for at få det indført for det er bare alt for meget af det gode.

 • Reply
  Maiken
  december 27, 2012 at 8:55 pm

  Sødeste lille nissepige. :)

  Morer mig altså lidt over at juletræet næsten ikke er til at finde for gaver. Sådan var det også hos os. Og sikke hyggelige omgivelser I har julet i.

  Vi har bare været afsted i to dage og det passede ganske glimrende. Næste år glæder jeg mig altså til at vi skal holde jul hjemme – fordi jeg tror også det giver en helt særlig ro i juledagene, selvom der også er flere ting som skal være klar til jul.

 • Reply
  Anita
  december 28, 2012 at 9:47 am

  Sikke en sød lille nisse :)
  Det har også været hårdt med alle de gæster og besøg for lille Karla – hun har været ekstremt mor-pyldret, tror det bliver godt for hende at komme tilbage til hverdagen i vuggestuen.

Skriv et svar