.

#1
Nyt til de tomme vægge. Rammerne til venstre er fundet i genbrug for længe siden – indholdet har jeg lavet.
Rammen til højre har Pierre lavet. Nu mangler han blot at lave to…

#2
Der er modvind på arbejdsfronten for mit vedkommende, så var nød til at købe denne lille kanin fra by nord. Bare fordi…

#3
Ønsker mig hjemmesko magen til Fleurs… Måske jeg skulle trøsteshoppe lidt mere? Eller er de for kikset i en str. 38? Måske situationen er for dum at trøsteshoppe i..? Har total tankemylder for tiden – om alt og ingenting.

#4
Jeg er hoppet på bølgen… Nu skal der bare laves en god latté, og så sætter jeg mig godt til rette.

Som I kan se, har jeg ændret bloglayout. Ligesom Ninna, Malene og Tenna, som jeg blev inspireret af. Det mangler lige lidt finpudsning, men det kommer…
Lige nu vil jeg nyde roen (Pierre faldt i søvn, da han puttede Fleur) og læse en forhåbentlig god bog.

God weekend til alle!

20 thoughts on “.

 1. Virkelig flotte prints du har lavet. Kunne du mon lokkes til at lave nogle tilsvarende med vores bokstaver mod et eller andet bytte bytte?

  Øv med modvind. Bedste tanker til dig. Og trøsteshopping er HELT legalt og nogle gange nødvendigt. :)

  Synes efterhånden mine billeder ser så små ud efterhånden som de store vinder indpas. Det ser pænt ud.

  1. Tak Maiken! Og ja, vil meget gerne lave noget lignende til dig. Send mig en mail med bogstaverne og evt. farvevalg, så kigger jeg på det.

   Jeg er også vild med de store billeder. Nu skal jeg bare lige ha’ grejet resten af kodningen. Det er virkelig ikke min stærke side.

   KH

 2. Fine, fine prints! Bloggen ser super lækker ud med de store billeder. Det gør da virkelig en forskel. Mon jeg kan finde ud af det på min blog? Kh. Mette

  1. Tak Mette! Ja, det er ret lækkert med de store billeder. Og mon ikke du sagtens kan finde ud af det – du er vist bedre med koder end jeg. ;-)

   KH

 3. hvor ser det godt ud med nye look på bloggen Tine…. har faktisk selv tænkt lidt det samme, men tror ikke jeg kan undværre alt det i sidebaren…..

  Men virkelig fint….

  1. Jeg er også vild med det nye look. Kan godt forstå dine tanker omkring din blog, men for mig virkede det helt rigtig. Men jeg brugte jo heller ikke rigtig sidebaren, ligesom du gør. :-)

   Kram

 4. Seje prints, gid man selv var fiks til det.
  Og så må jeg også høre hvor de fine futter er fra? Da jeg selv har en lille størrelse, der kan passe sådan nogle.

  Kan godt lide det nye layout, men må tilstå at jeg syntes billederne er lidt for store. Måske fordi jeg er på fra en bærbar.

  God weekend.

  1. Tak Christina. :-)

   Hjemmeskoene er fra franske Collégien. De kan købes her: http://collegien-shop.fr/ og hos Gavin i København – http://helle-gavin.blogspot.dk/

   Der var lige lidt tekniske problemer i forgårs, så man skulle scrolle til siden også. Det er nu løst – mon du stadig synes billederne er for store? Jeg er selv på fra en bærbar (Macbook Pro, 15″), men synes ikke de er for store.

   God søndag til dig!

   KH

 5. Hvor er det FINT! Jeg har lidt samme spørgsmål som Maiken! Kunne man lokke dig til at lave sådan et fint print med vores for bogstaver? Jeg vil meget gerne købe det:-)
  KH Kira

 6. Åh ja, det dumme arbejde… Jeg er pt. delvis rask/sygemeldt pga. stress, så kender godt det med tankemyldret over alting og ingenting. Håber problemerne løser sig snarest!
  Og der er okay med fine sutsko selv om det er i str. 38:-)

  1. Åhh Stine, det er bare så dumme tanker man får, om alt og ingenting. Det er frygteligt, så håber jeg snart finder en løsning.

   Sender dig en stor virtuel krammer.

   KH

  1. Tak Michelle, hvor er du sød.

   Hjemmeskoene er fra franske Collégien. Strømperne fra Trumpette er så fine, men er altså lidt for nærig til at købe dem. ;-)

   KH

 7. Er vild med dine print, så vil mægtig gerne købe nogen hvis du kan lokkes til at lave nogen :-) sender dig lige en mail ik …,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *