Fleur er syg, vores internet er nede, der er ikke flere cookies i kagedåsen, kom til at spise rugbrød med mug på i dag, blomsterne er visne og kaffen laver ikke sig selv…

Men ellers har vi det meget godt. Fleur vil gerne lære at sy. Hun snotter kun på stoffet engang imellem, og hiver kun i overtråden hvert 10. sekund.

Er der mon nogen der ved, hvordan jeg får billeder fra Flickr ind i BlogPress? Det skulle give en højere opløsning i opload. Har jeg hørt…

– Posted using BlogPress from my iPhone

14 thoughts on “

 1. Måske er Fleur lidt for ung, men mine børn har tjansen med at trykke på “sy baglæns knappen” som en lille bonus kan jeg orientere om at alle ender er hæftet godt :)

 2. Intet internet når man man er en ihærdig blogger….ren tortur! De andre ting lyder nu heller ikke for sjove, men hvis det kan hjælpe skal jeg nok komme og lave din kaffe ;-)

 3. Ejjj øv hvor træls med det sygdom. Men heldigvis er hun stadig så frisk at hun kan være lidt fræk… Skønne lille pige. VIl glæde mig til at se jer.

  Ved ikke hvad der sker med det mail halløj, men jeg har fået slettet alt sendt og slettet post, så jeg kan ikke engang gensende… Men mon ikke vi snart skrives sammen igen.

  Go bedring til jer, håber snart det blir lidt bedre.

  Klem

 4. Kender ikke løsningen på dit problem med blogpress, men sender i stedet en masse god bedring til jer.

  Skønt at Fleur er med til at sy, eller i hvert fald hive tråden ud ;)

 5. @Michelle – Haha, måtte lige grine lidt af din kommentar. :-) God bedring til Jer også.

  @Mette – Tak! Vi hygger rigtig meget, trods sygdom. :-)

  @Heidi – Tak for dit gode tip! Den tjans skal Fleur helt sikkert ha’ når hun bliver større. :-)

  @Marianne – Tak! Ja, man bliver jo nød til at se lidt positivt på situationen, for ikke at køre surt i det. :-)

  @Anne – Ja, det kører bare derudaf. :-) Internettet duer halvt om halvt nu. Kan kun komme på via Safari, hvilket er pænt træls, når jeg normalt kun bruger Firefox. Og så er der mange udfald i forbindelsen, GRR… Men tak! :-)

  @Anne – Ja, det er altså virkelig træls med manglende internet. Er jo total bagud i bloglæsningen nu. Altså har jo min iPhone, men det går ikke lige så stærkt som på Mac’en jo. :-)
  Det var ellers noget af et tilbud med kaffen. Hvis du kan betjene vores espressomaskine, så kommer du bare. ;-) Du må nu gerne komme uanset, så skal jeg nok lave en kop til dig. :-)

  @Louise – Vi glæder os også til at se dig! :-) Lad os lige mailes ved. Mit internet er ikke stabilt endnu, så er mest på fra tlf. Øv at du ikke kan gensende mailen. :-( Og tak! :-)

  @Michelle – Tak! Det var rigtig hyggeligt at ha’ Fleur siddende på skødet ved maskinen. I hvert fald i 5 min. Så blev det lidt irriterende at hun konstant hev i det ene og det andet. :-)

  @Anne – Tak søde du… :-)

  Kærlig hilsen Tine

 6. Puha, en rigtig Espressomaskine har jeg ingen erfaring med, men kommer gerne forbi til en kop kaffe! Kunne være sjovt at mødes in real life… som tilflytter kender jeg heller ikke så mange i byen :-)
  Du kan jo smide mig en mail, hvis du har lyst til at ses.

 7. @Anne – Det ville være rigtig hyggeligt, hvis du har lyst til at komme forbi. Har vist ikke din mail, så kan du ikke sende mig en? tinetang (a) gmail.com :-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *