. - det bedste jeg ved ...
Fleur jeg anbefaler mad

.

L I V E T  E R  M E G E T  M E R E  –  Vi har modtaget en kasse fyldt med lækre Urtekram produkter, så vi kunne teste to af juleopskrifterne fra Umahro Cadogan. 

Opskrifterne vi testede var de fyldte dadler og adventsgrøden. Umiddelbart ville jeg aldrig fylde dadler med peanutbutter, kanel og appelsinskal, men det passede super godt sammen, og havde en skøn eftersmag længe efter. Det er lidt af en bombe at få i munden, så man tømmer ikke lige fadet, men det er jo kun godt. ;)

Adventsgrøden består af rigtig mange lækre ingredienser. Efter min smag var der dog lidt for mange forskellige, så det blev kun til en lille portion. Prøvede lige at smage den kold senere, og der synes jeg meget bedre om smagen. Tror bestemt den skal laves igen – nu er der i hvert fald inspiration til en ny slags grød med andre ingredienser end vi normalt laver grød af.

Billedet af Fleur er fra søndagens julehygge med mit arbejde.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  november 25, 2013 at 9:25 pm

  Jeg er slet ikke gearet til jul endnu, men det er nu altid lækkert at afprøve nye opskrifter. Dét kunne jeg godt være bedre til. Dadelkombinationen havde jeg heller ikke gættet ville være godt.

  Er den fine iPad holder en Pierre har lavet?

 • Reply
  A + K = ♥
  november 26, 2013 at 9:21 am

  Hvor er hun bare sød og koncentreret (:

  – Anne

 • Reply
  Anita
  november 26, 2013 at 11:57 am

  Nårh søde Fleur, det er dejligt at se dem blive så optaget :)
  Mit øje fangede også den fine Ipad holder, han er virkelig dygtig ham Pierre :)

Skriv et svar