. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere baby børnetøj gaver glæde graviditet jeg anbefaler strik veninder

.

strikkede_babydrømme_trøje_1 baby-dreng-dragt

Med under en måned til lillebrors (forventede) ankomst, er jeg så småt i gang med at sortere og vaske alt babytøjet. Som tidligere skrevet, har Pierre sagt stop for køb af mere babytøj, før end jeg har styr over hvor meget jeg allerede har købt. Tsk tsk… ;)

Derfor er det vist ikke for tidligt, at jeg får styr på tøjet. Nettet bugner jo af fristelser, og dem er jeg altså nød til at have del i.

Den smukke strikkede cardigan er en gave fra en meget sød blogveninde. Det er ved at være længe siden jeg fik den, men som jeg skrev lidt om her, var jeg sikker på den allerede var vist frem. Det er klart en fejl, for den er simpelthen SÅ smuk!

Jeg har kopieret teksten fra kladden, da jeg synes det beskriver så fint, hvor glad og overrasket jeg blev over den smukke gave:

Da posten kom forleden, fik jeg mig en kæmpe overraskelse. Katrine (@ganske_enkelt på Instagram) havde sendt mig den smukkeste hjemmestrikkede trøje til lillebror. Jeg blev så overrasket og begejstret, at jeg nær var løbet efter postbudet for at vise ham indholdet. ;)
Den er vildt blød og virkelig lækker! Glæder mig helt vildt til at se lillebror i den. Endnu engang TUSIND TAK, Katrine! Opskriften er i øvrigt at finde i bogen Strikkede Babydrømme, hvis nogen selv vil give sig i kast med den.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Stine
  juli 18, 2014 at 8:09 pm

  Hej.
  Sikke nogle fine ting. Jeg har også termin om en måned og går og nusser med de samme ting som dig. Så hyggeligt. Hvor er den søde heldragt fra?

  • Reply
   Tine
   juli 20, 2014 at 6:56 pm

   Hvor hyggeligt, Stine. Det er en skøn og meget spændende tid.

   Heldragten er fra Mini A Ture. Købte den da jeg ventede Fleur, så den er sikkert ikke i handlen mere. Den er ellers rigtig lækker.

 • Reply
  Katrine
  juli 19, 2014 at 6:42 am

  Den var en fornøjelse at strikke, når man ved hvor meget glæde den kan bringe! Det er godt med barselsgaver når nu nye indkøb er sat på pause :) Jeg vil glæde mig utrolig meget til at få et glimt af lillebror i trøjen .. Kram

  • Reply
   Tine
   juli 20, 2014 at 6:57 pm

   Du er SÅ sød, Katrine! <3 Endnu en gang tusind tak!

   Jeg glæder mig helt vildt til at give lillebror den på. Den er jo ret lille, så det varer nok ikke længe inden jeg kan vise ham frem i den.

   Kram tilbage

Skriv et svar