Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
. - det bedste jeg ved ...
børneværelse Fleur jeg anbefaler

.

powwow-sengetoej-dipdye-fleur powwow-sengetoej-dipdye powwow-sengetoej-dipdye-junior

Der er rigtig meget dip dye på markedet lige nu, men det smukkeste dip dye produkt er uden tvivl danske Powwow’s sengetøj.

Fleur har været så heldig at få et sæt, og vi er alle super begejstrede for det. Faktisk så meget, at det nu står på hele familiens ønskeliste. Det er vel ikke for meget, at have samme sengetøj i både baby, junior og voksenstørrelse, vel? ;)

Sengetøjet er økologisk og i super lækker kvalitet. Det er simpelthen så blødt, og endnu smukkere i virkeligheden end billeder kan vise. Det findes i den blå udgave som Fleur har fået, og i en smuk lilla også. Se begge varianter her.

Hvis du er forelsket ligesom jeg, kan det smukke sengetøj købes på Powwow’s egen shop. Men hvis du nu er så heldig at bo nær København, vil jeg i stedet anbefale at tage på designmarkedet LOFT bazaaren denne weekend og se det live. Klik ind på LOFT Bazaarens Facebook-side og se adresse, åbningstider og udstillerliste.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Powwow, men meningen er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  september 7, 2014 at 9:30 am

  Hej :-)

  Er nysgerrig efter at høre hvor den fine tråd-avis-holder er fra?

  Hilsen
  Maria

  • Reply
   Tine
   september 19, 2014 at 8:47 pm

   Hej Maria,

   Det er et loppefund, så kan desværre ikke hjælpe dig. Tror dog det er en gammel sag…

Skriv et svar