Fleur og Thit // tøsetur i biografen - det bedste jeg ved ...
diy Fleur krea veninder

Fleur og Thit // tøsetur i biografen

hjemmelavet-biografbilletthit-fleur-2017-

Fleur og Thit ♡ 
For snart seks år siden – helt nøjagtigt d. 19. april 2011, kom to søde piger til verden. Den ene i Odense og den anden i Esbjerg. Det stod ikke skrevet i kortene, at deres mødre en måned tid efter blev sat sammen i mødregruppe, og så alligevel – måske gjorde det?

Thits mor Louise og jeg havde nemlig rigtig meget til fælles, og er den dag i dag rigtig gode veninder. Det er ikke en selvfølge at ens børn kan sammen, bare fordi de er født samme dag og deres mødre er gode veninder. Men Fleur og Thit ér bare rigtig gode veninder. De har deres helt særlige måde at være sammen på, og er ofte i hinandens tanker.

Som mor er det fantastisk at opleve sit barns venskab vokse på den måde. Jeg har en forestilling om, at Fleur og Thit altid vil stå hinanden nær – uanset hvor end de ender. Det er naturligvis ikke noget jeg kan vide noget om, men de har et helt særligt bånd, de to.

Til jul giver pigerne gerne hinanden en lille ting. Det er meget forskelligt hvad vi finder på, men i år (ja, altså sidste år – det skal man lige vænne sig til ;) gik vi i en helt anden grøft. Jeg foreslog nemlig Fleur, at vi gav Thit en biografbillet til en tøsetur – bare os tre. Fleur var straks med på ideen og således blev den fine hjemmelavede biografbillet til. Bagpå skrev vi en lille invitation til en bio-tur i januar, og Thit blev heldigvis glad for gaven og ville gerne med.

thit-fleur-17

I dag kom den længe ventede dag så… Fleur og Thit startede dagen ud med leg hjemme hos os, og så tog vi i biografen midt på dagen.
Der var ikke de store valgmuligheder i biografen, så vi så Syng. En rigtig sød film, som både pigerne og jeg synes var god. Der er super god stemning i filmen, og man har en smuuule svært ved at sidde stille i stolen under nogle af de sange med ekstra “go” i. ;)

Jeg synes dog det er super ærgerligt, de ikke har lavet nogle danske sange til filmen. Måske bare en enkelt, som børnene kunne lære og skråle med på hjemme på værelset, på samme måde som sangene fra Frost. Fleur sang med på “Halleluja” under filmen, men ellers tror jeg ikke hun kender eller får lyst til at høre de andre. Det gjorde ikke filmen dårligere, og som voksen synes jeg jo sangene var gode. Men…

fleur-thit-bio

Klar til bio // hver sit sæt med slush-ice og popcorn. 

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar