Gå glad i bad ♡ baby - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler legetøj netshopping shopping

Gå glad i bad ♡ baby

badesjov

1. badekar // 2. stabelbægre // 3. badebog // 4. badeænder // 5. babyhåndklæde // 6. badesvamp // 7. shampoo og kropssæbe // 8. shampoo og balsam

Når Luc (og Fleur selvfølgelig) skal bades, må det gerne være lidt ekstra lækkert. Luc nyder virkelig at komme i bad, og jeg elsker den rolige stund.

Nu hvor han er blevet seks måneder og meget nysgerrig, vil han gerne op og sidde i badekarret, og hygge med lidt legetøj også. Til det er vi særligt glade for stabelbægre (med huller i så vandet kan løbe ud), mini bObles i skum (sansetumlinger) og Sophie la Girafe som badedyr.

Til Luc bruger vi ikke sæbe i badevandet, men nøjes med at vaske ham med en badesvamp. Det er altså ren luksus for baby fremfor en klud. Til Fleur bruger vi produkterne fra Sophie la Girafe. De er simpelthen så lækre. Kan ikke huske hvornår vi begyndte fast at bruge sæbe til hende, men hun var rimelig gammel før end det var nødvendigt. Næste gang vi skal købe shampoo til Fleur, køber jeg den fra Milk & Co. Bare for at prøve noget andet, og så dufter den sååå lækkert af milkshake. :)

Efter badet bliver Luc tørret godt i håndklædet, og får redt de små babyhår med en babybørste. Ren kærlighed… ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

 

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Mette Krone
    februar 19, 2015 at 9:47 pm

    Det er nogle lækre produkter du bruger til dine børn når de er i bad

Skriv et svar