Instagram lately - det bedste jeg ved ...
instagram lately

Instagram lately

ig-lately-marts

Følger du mon med på Instagram? Hvis ikke er her et lille udpluk fra min feed. Du er meget velkommen til at følge med derinde. Find mig under @detbedstejegved.

1. række: Luc er viiild med Fanø // en fræk baby som pludselig ser så stor ud // jeg viser sjældent billeder af mig selv frem, men da jeg blev tagget af flere i en leg på Instagram, måtte jeg overgive mig.

2. række: Fleur er blevet bidt af “Onkel P” – altså MGP ;) // Fætter Dario Viggo er blevet døbt // Luc fik skoldkopper lige som vi skulle køre til barnedåb i København. Han var dog heldigvis ikke mærket af det, så jeg blev i Kbh med børnene i tre dage ekstra.

3. række: Tatoveringer i børnehøjde // Fleur har haft veninde Thit til sleepover. Det var første gang for dem begge, og det var heldigvis en kæmpe succes. De hyggede sig gevaldigt, og snakkede på livet løs inden de faldt i søvn. Jeg kunne ikke lade være med at lytte med på trappen – det var simpelthen for kært // Fleur tester badelegetøj for Børnenes Kartel. Her laver hun mad i blåt vand.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar