Mine søde små ♡ - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur jeg anbefaler Luc strik

Mine søde små ♡

luc-2603152 luc-260315 luc-260315-1 enfant-shorts-body

Der går desværre lidt lang tid imellem indlæggene herinde, og det er bestemt ikke med min gode vilje. Jeg har op til flere kladder liggende, men det bliver desværre ikke til mere end halve kladder eller de “hurtige” indlæg for tiden. Min lille Luc optager nemlig det meste af min tid – dag, aften og nat. Han er bestemt ikke det man kalder en “sovebaby”, men det bliver bedre og bedre. Jeg håber, at det snart vender, og at han bliver glad for at sove. Det skulle gerne give mig lidt overskud også, så jeg kan pleje bloggen (og dermed mig selv – bloggen er jo mit frirum).

Er de ikke kære, mine søde små? ♡ Jeg smeltede total, da de sad så fint og spillede. Klaveret gav vi Fleur for nogle år siden – det er og bliver altså bare et hit. Og så er det tilmed pænt at se på. Guitaren købte vi hos Børnenes Kartel for et par uger siden. I kan tro, der er liv og glade dage herhjemme.

Den fine body og de lækre overall shorts som Luc har på, er en gave fra En Fant. Bodyen har helt perfekt pasform, og begge styles er simpelthen så bløde og lækre. Tøjet holder sig rigtig pænt og blødt efter vask også, selvom det er vasket ret mange gange efterhånden. Jeg er helt vild med printet af de søde hvaler, og tænker at Luc er nød til at have sengetøjet, når han skal over til juniordyne. Det er simpelthen så kært.

De små strikkede shorts kan I se et bedre billede af her – opskriften er fra Familie Journalen.

Jeg håber, I alle har nydt påsken. ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  april 6, 2015 at 7:02 pm

  Årh, de er så søde!! <3

 • Reply
  Gitte
  april 6, 2015 at 7:33 pm

  Skønne unger du har. Håber det snart bliver bedre med søvnen.. sådan var det også herhjemme, men nu er han heldigvis blevet en lille sovetryne – så der er håb :-)

 • Reply
  Lene Rix
  april 7, 2015 at 5:55 am

  De er da bare ikke til at stå for.

 • Reply
  Marie ask
  maj 8, 2016 at 5:57 am

  Hej
  Har et lidt mærkeligt spørgsmål den body Luc har på har du stadig den og vil evt sælge den?? Hva str er det??? Kærlig hilsen Marie

  • Reply
   Tine
   maj 8, 2016 at 9:05 pm

   Hej Maria,

   Bodyen er desværre solgt for længe siden. Håber du finder den et sted. :)

   Kh Tine

Skriv et svar