Regntøj med elefanter til stor og lille - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler

Regntøj med elefanter til stor og lille

celavi-regntoej celavi-elefant celavi-baby-regntoej-1 celavi-baby-regntoej celavi-babyluc
Billedet af Luc i gyngen er desværre sløret og i dårlig kvalitet fra mobilen. Regnen piskede ned, men han havde en fest i gyngen, og det måtte altså foreviges. ♡

Det skønne forårsvejr lader vente på sig, og i stedet vælter regnen ned. Jovist, der har da været fine solskinsdage, men der har heller ikke været langt til regn igen.

En baby og regnvejr er ikke en kombination jeg er fan af, og da slet ikke en baby, storesøster og regn. Det begrænser altså ret meget, hvis Luc ikke sover, og Fleur vil ud og brænde krudt af. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere har overvejet regntøj i babystørrelse. Hvornår skulle man lige bruge det? Men jeg er blevet klogere… Når man har større børn, er man jo ofte tvunget ud i al slags vejr – og hey, er det ikke noget med at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning? ;)

Fleur og Luc har testet Celavi regntøj for ØnskeBørn, og vi er alle begejstrede for de fine sæt med elefanter. Regntøjet er lavet i PU, og har et vandsøjletryk på 5000 mm. Sømmene er svejset, der er fleece i kraven, elastik i ærmer, aftagelig hætte og reflekser på både jakke og bukser. Dette er blot nogen af de gode egenskaber regntøjet har.

Celavi har lavet mange udgaver med farverige prints til piger og drenge, men også ensfarvede sæt i både pang og neutrale farver. Altså er der lidt for en hver smag.

Alle ØnskeBørns butikker har et bredt udvalg af Celavi regntøj – find din lokale butik her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med ØnskeBørn, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    A+K/VenterPaaVinBlog
    maj 11, 2015 at 8:21 pm

    Åh, gid voksne så ligeså søde ude i regntøj som dine børn, jeg ligner en mumietrold i mit ;)

    – Anne

Skriv et svar