Smukke strikkeopskrifter til baby og barn - det bedste jeg ved ...
andre bloggere baby børnetøj jeg anbefaler strik

Smukke strikkeopskrifter til baby og barn

erantis fyr-4

Her til aften får I lige en lille anbefaling på smukke strikkeopskrifter til baby og barn. Min kære veninde Anne har nemlig designet to (indtil videre – der er flere på vej) meget, meget fine opskrifter. De kan købes lige her til den nette sum af 35,- pr. stk.

Opskrifterne skulle efter sigende være nemme at gå til – også for begyndere. Hvem ville ikke gerne putte en lille babypige i vesten med den smukke snoning? ♡

Jeg drømmer stadig om at lære at strikke… Altså jeg kan jo sagtens strikke ret og vrang – endda også rimelig jævnt. Men jeg forstår mig ikke rigtig på strikkesproget, og får tårer i øjnene når jeg taber en maske – det betyder nemlig at jeg må starte forfra. ;) Men nu skal det altså være! Jeg er startet på en cardigan til Luc, og har troen på at det denne gang lykkes. Det skal det! Om jeg så skal ligge på knæ i garnforretningen når jeg går i stå… ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  februar 23, 2015 at 8:01 pm

  Garndamer plejer at være ultrasøde til at hjælpe, så det er en rigtigt god strategi;o)

  • Reply
   Sarah
   februar 23, 2015 at 8:02 pm

   Held og lykke!

 • Reply
  Sarah
  februar 23, 2015 at 8:13 pm

  Nå jo! Der er forresten også virkeligt god hjælp at hente på youtube eller garnstudio.com. Sidstnævnte har et helt bibliotek med instruktionsvideoer til de forskellige strikketeknikker – virkeligt genialt!

Skriv et svar