Weekend i Fuengirola - det bedste jeg ved ...
ferie på tur

Weekend i Fuengirola

malaga16fuengirolamalaga-2paloma-parque paloma-parque1fuengirola2la-cala fleur-spain

Sidste weekend bød på en rimelig spontan tur til Spanien, hvor vi spiste god mad, kom ned i gear og fik en snert af forår. Vi fløj tidligt fredag morgen (06:50) fra Billund til Málaga, og vi havde dermed stort set hele fredagen dernede også.

Det var børnenes første flyvetur, så vi var alle lidt spændte på hvordan det skulle gå. Særligt fordi både Fleur og Luc jo har øreproblemer, så trykket kan godt være ekstra slemt. Det gik heldigvis rigtig godt – børnene klarede det super fint. Mig derimod havde den værste flyvetur til dato…

Jeg var desværre så uheldig, at blive syg med influenza mandag i den uge vi skulle flyve, og endte med at ligge med 40 i feber og have det elendigt op til vi skulle flyve. Det var derfor en ret hård flyvetur med et rimelig presset hovede og øm krop. Feberen var heldigvis væk, men på toppen var jeg bestemt ikke.

På trods af sygdom havde vi en rigtig god tur. Det var virkelig skønt at komme væk og få lidt varme. Vejret kunne have været bedre (det var det selvfølgelig lige inden vi kom og igen da vi tog hjem – typisk), men vi var fint tilfredse. Vi hyggede os med at tulle rundt, lege på diverse legepladser og hygge med Mormor, som vi var nede og besøge.

Der blev naturligvis også shoppet en smule til både store og små, drukket kaffe og vin, og spist masser af lækker mad. Det var en fryd at handle i de store supermarkeder og købe lækre råvarer.

Dagen før vi rejste hjem, var vi i en skøn park i Benalmádena – Parque de la Paloma hedder den. Det er virkelig et skønt sted med store grønne områder, forskellige dyr, legepladser, kaktus park med de vildeste kaktusser og meget mere. Vi var i parken med et dansk par som er bosat dernede, og de har en rigtig fin ekstra lejlighed, som de lejer ud. Pierre og jeg har talt om, at næste gang vi skal til Spanien, bliver det med base i deres lejlighed i Benalmádena. Det var virkelig en skøn by.

Vi fløj som sagt til Málaga, og tog derfra toget til Fuengirola. Det var super nemt, og bestemt noget vi kan anbefale. Der er så mange fine små byer tæt ved og meget at udforske. Med vores lille tur fra fredag-mandag, var det naturligvis ikke meget vi nåede, men vi kom ned i gear og hyggede os med min mor, og det var det vigtigste for denne tur.

Det var så skønt lige at komme væk hjemmefra, så nu sparer vi sammen til endnu en lille getaway.

Rigtig god weekend! Håber der er spændende planer på programmet. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  marts 5, 2016 at 7:26 pm

  Det lyder heller ikke dårligt med en sviptur ned til lidt sol og afslapning! Hvor skal næste tur gå hen?
  Og piiiiiift til Pierre på det første billede ;)

  • Reply
   Tine
   marts 6, 2016 at 9:57 pm

   Det var simpelthen så skønt! Aller helst så jeg gerne næste tur går til Paris, men måske vi finder på noget andet – det er endnu ikke besluttet.

   ;) Synes også han er lidt af en haps… ;)

 • Reply
  Marina / cand.mor
  marts 6, 2016 at 4:31 pm

  Lækkert med lidt koncentreret familietid og højere varmegrader. Synes forårsvejret lader vente på sig her i DK.

  • Reply
   Tine
   marts 6, 2016 at 9:59 pm

   Ja, meget lækkert! Glæder mig så meget til vi får samme vejr herhjemme. Bare det at stå op til den smukke blå himmel hver dag dernede. Det var fantastisk! Det her grå vejr i DK er altså lidt deprimerende…

Skriv et svar