. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla glæde

.

I løbet af ugen er der sket lidt ændringer her på bloggen. Ikke noget der betyder noget særligt for Jer læsere – men det betyder rigtig meget for mig.
Bloggen er nemlig endelig flyttet på eget domæne, så nu er adressen www.detbedstejegved.dk fremover – hurra!
(den gamle blogspot-adresse omdirigerer selvfølgelig stadig, hvis nogen skulle være i tvivl om dette)

På et tidspunkt skal bloggens layout også laves om, men dette bliver lidt hen af vejen. Nu er døren i det mindste åbnet…

Som så mange andre bloggere, vil jeg rigtig gerne have Jer til at følge mig via Bloglovin, da Google Reader jo snart lukker ned. Klik lige her, så kommer du direkte ind på min nye side på Bloglovin.

Og nu til noget jeg synes er rigtig træls. Den seneste tid er jeg blevet bombarderet med spam-kommentarer på bloggen. Heldigvis opfanger spamfiltret de fleste, men jeg modtager stadig en mail hver gang, og det er virkelig irriterende. Derfor har jeg nu valgt at lukke ned for anonyme kommentarer. Det betyder, at du skal have en Google-konto for kunne kommentere – også ved give aways, desværre.

Jeg håber, at finde en anden løsning på problemet på et tidspunkt, men indtil videre må det være sådan.

Billedet er fundet via SXC.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  marts 23, 2013 at 6:32 am

  Tillykke med dit eget domæne! :)
  Det er så træls med spam :( Jeg havde også rigtig meget på et tidspunkt så jeg måtte tilføje det filter hvor man skal skrive nogle tal og bogstaver for at kommenterer og det fungerer fint – kunne du ikke gøre det?

  • Reply
   Tine
   marts 23, 2013 at 9:23 pm

   Mange tak Henriette! :)

   Jeg har slet ikke overvejet, at tilføje det andet filter med kode. Er simpelthen så træt af de der ulæselige koder, som man gang på gang ikke kan tyde, og ender med at taste flere gange. Faktisk må jeg indrømme, at jeg nogle gange dropper at kommentere på blog med koder – orker simpelthen ikke bøvlet. Beklager…

   Men tak for dit bud. :)

 • Reply
  Karen Elisabeth
  marts 23, 2013 at 7:23 am

  Nej – faktisk skal man bare sørge for at skrive sit navn hvis man ikke har en konto… i stedet for at lade den skrive anonym

  (I hvert fald så vidt jeg har forstået på diverse sider jeg har læst på)

  Og tillykke med domænet :0)

  • Reply
   Tine
   marts 23, 2013 at 9:24 pm

   Mange tak Karen Elisabeth. :)

   Det har været lidt svært at finde rundt i alt det der, men nu prøver jeg denne løsning. Tror alligevel de fleste af mine læsere har en Google konto. Ellers må jeg ændre det igen. ;)

 • Reply
  Mette
  juni 20, 2013 at 8:11 pm

  Må jeg spørge hvordan du har gjort det? Jeg vil nemlig gerne gøre det samme med min blog på blogspot :)

Skriv et svar