.

F O R  F…..  B L O G G E R !!!  –  Her skulle egentlig have været et indlæg om mine seneste køb, men endnu engang er der problemer med Blogger og billeder. Denne gang er de dog ikke grumsede, men fuldstændig forkerte i farven. Jeg ville lægge tre fritlagte billeder op – alle med kridhvid baggrund, men Blogger laver om i farven på alle tre. Således er det første billede en anelse gulligt i det hvide, det næste er grå og det sidste er meget gult. For f…… da!

Min blog er – som de fleste nok ved – min glansbilledesamling, og her skal ikke skal være grumsede eller billeder i forkert farve, med mindre jeg selv redigerer dem sådan. Så nu har jeg besluttet at skifte til WordPress.(!) Det har længe været i mine overvejelser, men da jeg endnu ikke har besluttet hvilket tema jeg skal gå ud fra, er det kun blevet ved tankerne.

Jeg har her til aften kigget på flere forskellige temaer, men er ikke kommet nærmere en beslutning. Skal der være sidebar eller ikke? Hvor meget ønsker jeg selv at pille i koderne? (som jeg bestemt ikke er en haj til) Osv. osv.

Derfor spørger jeg dig, kære læser… Hvordan ser du min blog som den er nu? Altså af udseende… Kender du til et tema, som du mener vil passe min blog godt? Jeg har absolut ingen erfaring med WordPress, men man kan jo læse sig til meget på nettet, så er ikke som sådan skræmt af at skulle pille i koderne.

Det øverste tema er for rodet til min smag, men samtidig er der noget enkelt ved det, som jeg godt kan lide… Jeg blogger jo mest i billeder, og vil egentlig gerne have så store billeder som muligt, men det betyder også at jeg ingen sidebar kan få. #decisionsdecisions

Kig forbi Olinesmor – hun har det nederste tema, hvilket jeg synes er rigtig pænt til hendes blog.

6 thoughts on “.

 1. Hej Tine, og fellow-esbjergenser :)

  Jeg blogger selv på en wordpress platform, og har været rigtigt glad for twenty-eleven templaten, fordi den er meget basis, og så har jeg fjernet alt det tiloversblevne.

  Men altså, der findes SÅ mange lækre wordpress templates, hvor der ikke skal spilles rigtigt i koderne. Jeg har fundet et par stykker (ikke alle gratis – men behøver alting være det?):
  http://my.studiopress.com/themes/foodie/#demo-full
  http://my.studiopress.com/themes/genesis/#demo-full
  http://www.obox-design.com/demo-theme.cfm?theme=personal
  http://www.elmastudio.de/en/themes/baylys/
  http://themeforest.net/item/tdminimal-responsive-wordpress-theme/full_screen_preview/5988314
  http://www.yoarts.com/wordpress/free-flat-design-wordpress-theme.html

  Alle farver og sådan kan du jo ændre i wordpress, ligesom at widgets og dimser og dutter kan fjernes :)

  Håber det kunne bruges lidt?

 2. Det er virkelig bare irriterende med blogger og de billeder!!! Kan godt forstå du skifter.. Jeg har ikke noget input til templats eller noget, MEN synes det er meget vigtigt at der er mulighed for at få en mail når der kommer nye kommentarer på et indlæg man selv har kommenteret på. Det irriterer mig grænseløst når det ikke er en mulighed ;-) held og lykke med flytningen!

 3. Jeg har ikke noget godt forslag, men går selv med samme tanker som dig, tror nu jeg kommer til at få en til at hjælpe mig. Jeg fik hjælp til lave knæhøjkarse om (eller det vil sige der var en, der lavede det hele) nu vil jeg meget gerne lave noget om, men det er ret svært fordi det hele er kodet i HTML hvilket ikke lige er et sprog jeg forstår :)
  nå men jeg glæder mig til til at se hvor du ender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *