. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla familie Fleur jul

.

1.  S Ø N D A G  I  A D V E N T  –  Så er det december, hurra! Synes ofte folk stresser rundt hele december, og glemmer at stoppe op og nyde årets smukkeste måned. Jeg E L S K E R december! Ikke kun fordi jeg har har fødselsdag i december, men fordi julen er hjerternes fest.

#1
1. december er lig med pakkekalender-start. I år er første gang for Fleurs vedkommende, og hun skal lige forstå det, men det kommer nok hurtigt. I morges lå der en lille seddel i sokken, og Fleur var vildt begejstret. Yay, et stykke papir – må jeg tegne på det? Det var da lidt kært…
Jeg læste sedlen op: Kære Fleur. Pakken var for stor til din sok – prøv at kigge under sofaen. Kærlig hilsen Julemanden. Fleur skulle lige forstå det, og fandt så pakken under sofaen. Hun var stadig meget glad for sedlen, men blev også glad for bogen som lå under sofaen. ;)

#2-3
Julehygge i det lille hus.

#4-5
Fleur, Bedste og jeg var til julemarked på Rudolf Steiner skolen i Esbjerg i formiddags. Fleur var heldig at få en vaffel og et glas hjemmelavet æblesaft i hyggelige omgivelser. Jeg fandt den fine engel, som bare måtte med hjem.

#6-7
I eftermiddags var vi til juletræsfest med gymnastik. Det var et noget ustruktureret og sukkerholdigt arrangement, men Fleur havde et par hyggelige timer. Det hele sluttede af med en godtepose fra julemanden, som Fleur i øvrigt var vildt bange for. Det ses vist tydeligt på det sidste billede…
Godteposen bestod af store mængder slik. Altså kun slik… De juletræsfester jeg tidligere har været til, har godteposen bestået af frugt, rosiner, lidt chokolade og måske en juicebrik, så jeg var noget overrasket. I to timer har børnene fået serveret småkager, sodavand, juice, og æbleskiver med tilbehør, så lad os da endelig slutte af med en ret stor slikpose kl. 16. Ej, ved godt jeg lyder lidt grov, men synes bare det er så unødvendigt, at fylde meget sukker i børnene…

Har I andre mon julehygget i dag?

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  mette
  december 5, 2013 at 6:56 pm

  åh ja – denne søde juletid :) skønne billeder…

  • Reply
   Tine
   januar 11, 2014 at 8:23 pm

   Mange tak, Mette. :)

 • Reply
  pink-wunderbaum-bonus
  december 6, 2013 at 8:03 am

  sikke dog smukke og lækre billeder du har her på bloggen din….

  • Reply
   Tine
   januar 11, 2014 at 8:24 pm

   Tusind tak for de søde ord. Du kan tro det varmer.

 • Reply
  Charlotte
  december 8, 2013 at 6:21 am

  Jeg kan rigtigt godt li dine billeder her på bloggen. Hyggeligt at kigge med.
  Det der med at være bange for julemanden genkender jeg fra min søn (som nu er 14). Han var mega-bange for den røde mand med det store skæg! he he.
  Tak for kigget.
  Charlotte
  holdkaffenvarm.blogspot.dk

  • Reply
   Tine
   januar 11, 2014 at 8:44 pm

   Tusind tak for de søde ord, Charlotte. Du kan tro det varmer.

   Håber det Fleur er knap så bange for julemanden næste år. Hun ved jo godt han er sød og kommer med gaver og skaber hygge. Tror bare det er ret overvældende for de små pus. ;)

 • Reply
  Camille Milk og co
  december 21, 2013 at 6:53 am

  Super flotte billeder. Rigtig god jul til dig og dine kære.

  Kh Camille Milk

  • Reply
   Tine
   januar 11, 2014 at 8:44 pm

   Tak for de søde ord Camille. Håber du og dine havde en skøn jul.

Skriv et svar