. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla glæde tilbageblik

.

Advarsel! Dette er et meget billedetungt indlæg med et tilbageblik på første halvår af 2013.
E T  G L I M T  A F  J A N U A R  2 0 1 3:
Januar blev måneden hvor Fleur lærte at sige MOR igen – jeg viste Fleurs hjemmelavede stol frem, som Pierre har lavet i eg (efter WE DO WOOD’s fine design). I januar tænkte jeg også på udklædning til fastelavn, og jeg samlede mine favoritter i dette indlæg.
 


E T  G L I M T  A F  F E B R U A R  2 0 1 3:
I Februar bød vi vores venners lille Nor velkommen til verden med hæklede vimpler og kage. Og så spiste vi ret mange bananvafler. ;)

E T  G L I M T  A F  M A R T S  2 0 1 3:

I Marts sendte vi invitationer ud til Fleurs to års fødselsdag. Der er rigtig mange der finder vej til min blog via Google søgninger som “invitation barnedåb”, “invitation fødselsdag”, “indbydelse bryllup og dåb” osv. – synes det er rigtig hyggeligt, at mange finder herind den vej, og jeg får mange søde mails omkring invitationer. Tusind tak!
Marts gik også med marked sammen med Malene. Vi knoklede i flere uger op til og havde et par rigtig gode markedsdage. En meget, meget god oplevelse.

E T  G L I M T  A F  A P R I L  2 0 1 3:
I april blev Fleur to år og hun blev fejret med sang, kager og gaver. Det var en meget særlig dag. ♡ 

April var også måneden hvor jeg (og Fleur) var til blogevent i Grindsted med en masse søde piger, og Fleur fik sine første gummistøvler. Kan i øvrigt kun anbefale ByKiers gummistøvler. De er meget lette, i god kvalitet og med god pasform.

E T  G L I M T  A F  M A J  2 0 1 3:
En stor del af maj måned blev brugt i haven. Der var (og er stadig) rigtig meget at lave, men vi nåede rigtig mange gode ting sidste år. Fleur fik sin egen billedbog/pegebog med tykke papsider fra Lookibooki, og vi fandt gode sager på loppemarkeder.

E T  G L I M T  A F  J U N I  2 0 1 3:
I juni nød vi det gode vejr – både ude og hjemme. Køkkenhaven tog fart, og det piplede frem med lækkerier. Vi spiste skøn chokolade fra Konnerup & Co, og jeg viste en del af Fleurs strik frem.

Det var første halvdel af 2013… Det blev ret billedtungt, men havde lidt svært ved at vælge mindre ud. Synes jo selv det var skønt, at kigge tilbage på året der gik. ;)

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Marina
  januar 18, 2014 at 7:39 pm

  Du behøver altså ikke bringe en advarsel, søde Tine :) Er glad for den dag i april, vi mødtes hos Stinne, og hvor er de små minimedaljer cute!

  • Reply
   Tine
   januar 24, 2014 at 9:32 pm

   Hvor er du er sød, Marina. <3

   Jeg er rigtig glad for at vi mødtes i april og igen i oktober. Det var to rigtig skønne dage. Flere af dem, tak! ;)

 • Reply
  Malene
  januar 19, 2014 at 10:59 am

  Dejlige tilbageblik.

  • Reply
   Tine
   januar 24, 2014 at 9:33 pm

   Tak, Malene. Du kan tro jeg nød at kigge tilbage, men blev alligevel overrasket over, hvor lang tid jeg egentlig brugte på det. Sad jo og faldt helt i staver over minderne som væltede frem. ;)

 • Reply
  Maiken
  januar 19, 2014 at 7:24 pm

  Jeg elsker dine glimt og æstetiske billeder. Det er en ren fornøjelse altid at være omkring din blog. :)

  • Reply
   Tine
   januar 24, 2014 at 9:33 pm

   Hvor er du sød, Maiken. Du kan tro det varmer. <3

Skriv et svar