.

#1
Pierre har fået strikket sig en sweater efter eget valg. Synes han har helt godt styr på farvesammensætning. Sweateren bruges når han arbejder, og synes faktisk han er ret lækker i den. ;)

#2
En lille hæklet fingerdukke til Fleur.

#3
Yay! Foråret er her lige om lidt.

#4-5
Fleur kom hjem med lidt påskepynt fra dagplejen for nylig. Hendes lille fod som kylling og hånden som påskelilje – det er da for kært! (tror man skal være mor for at forstå det. ;) Og ja, vi trænger til at få vasket vinduer)

40 thoughts on “.

 1. Du tager så smukke billeder! Kyllingen er så fin (og ja jeg er også mor ;-)) Vi lavede en engel af yngstens fod til jul, kan godt li’ idéen om at bruge deres hånd og fodaftryk til noget.

  1. Årh tak altså! :) Er helt enig – det er en super sød idé, at bruge hænder og fødder til pynt. (i hvert fald så længe fødderne er små og nuttede ;))

 2. Virkelig flot sweater – er helt vild med farverne… Og jeg syntes også at pynten er helt fantastisk, det skal jeg da lave sammen med Karla en af dagene. Kh Anita

  1. Jeg synes også farverne er skønne sammen. Det har han valgt godt. :) Og sig lige til, hvis du laver pynten og lægger på bloggen – det vil jeg rigtig gerne se. :)

 3. Det er godtnok en lækker sweater!!! Og pynten er så kær – især kyllingen synes jeg er nuttet :) Jeg lavede vintergækker i samme stil som din påskelilje med mine vuggestuetrutter i går – tror da vi skal have gang i nogle kyllinger også!

  1. Hej Maria,

   Mønstret er fra Istex og hedder Riddari. Her er direkte link: http://netgarn.dk/product.asp?product=953
   Vi har brugt Lettlopi som er ren færøsk uld. Det kradser lidt i starten, men luner vildt godt. Både Pierre og jeg har en trøje i Lettlopi og er begge meget glade for dem.

   Håber det var svar nok – ellers spørger du bare igen. ;)

    1. Hej Lára,

     Hvis du ser min kommentar lige nedenunder – skrevet to minutter senere, retter jeg på mig selv. Det var selvfølgelig en fejl at jeg skrev færøsk uld.

 4. Hej, er det muligt at få opskriften på den flotte lyseblå sweater med hvidt og gråbrunt samt rustfarvet bærestykke fra 7. marts 2013
  MVH Lotte

 5. Hej
  Vilken läcker pullover/sweater! Tycker mycket om färgkombinationen så jag undrar vilka färger du använt`?
  Mvh
  Lotta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *