. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere Fleur glæde the 52 project

.

“a portrait of my children, once a week, every week, in 2013.”

Jeg er nu også hoppet med på Bleubirds idé, og vil vise et billede frem af Fleur hver uge i 2013. Ja ja, jeg er kommet lidt sent i gang, men NU starter jeg. Derfor kommer der tre billeder i dette indlæg.

Glæder mig vildt meget til at se alle billederne igennem ved årets udgang. Tror man glemmer mere omkring sine børns opvækst, end man lige regner med.

 #1
Uge 1 bød på en ret syg lille mus, som kun ville have sin mor. Fleur gider normalt ikke at putte, så jeg nød det ekstra meget. Billedet er taget i knap mørke med telefonen – derfor den ringe kvalitet.

#2
Fleur er en haj med både iPhone og iPad, og vi giver hende gerne lov til at lege med dem. Det der fanger hende mest på dem for tiden, er at tage billeder af os og ingenting. Der er endnu ikke kommet et “vinder-foto” ud af det, men hvis der gør, kommer det selvfølgelig på bloggen. ;)

#3
Fleurs første ord var Mor, men da hun lærte at sige “mere”, kunne hun ikke skelne mellem de to ord, og Mor gik i glemmebogen. Hun kan en masse ord nu, men har ikke sagt Mor i mange måneder. Indtil i dag! Pludseligt råbte hun “Mooaaaar” helt klart og tydeligt, og det er altså dét, hun er ved at sige på billedet. Mit hjerte smelter fuldstændig når hun siger det. Det er vist sådan en Mor-ting, ikke?

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  januar 20, 2013 at 9:31 pm

  Dejlige lille Fleur. :)

  Jeg synes idéen med foto dokumentation er rigtig sød og fin, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan mestre tilsvarende overskud til at få det gjort.

  • Reply
   Tine
   januar 22, 2013 at 1:01 pm

   Jeg har summet en del over det, inden jeg tog beslutningen. I og med der bliver taget en del billeder i forvejen, tror jeg ikke, det bliver så svært at holde. Nu må se… ;)

 • Reply
  Trine Bruun
  januar 21, 2013 at 8:18 am

  Skønne billeder (:

  • Reply
   Tine
   januar 22, 2013 at 1:02 pm

   Tak Trine! :)

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  januar 21, 2013 at 10:42 am

  Skønne billeder! Jeg fik helt gåsehud, da jeg læste det med ‘mor’, for jo, det må have været helt fantastisk at høre det igen:0) Kh. Louise

  • Reply
   Tine
   januar 22, 2013 at 1:03 pm

   Det var virkelig fantastisk. Selv her et par dage efter, stråler jeg helt, når hun siger det. Haha, det er altså bare en mor-ting. ;)

Skriv et svar