.

“a portrait of my children, once a week, every week, in 2013.”

Jeg er nu også hoppet med på Bleubirds idé, og vil vise et billede frem af Fleur hver uge i 2013. Ja ja, jeg er kommet lidt sent i gang, men NU starter jeg. Derfor kommer der tre billeder i dette indlæg.

Glæder mig vildt meget til at se alle billederne igennem ved årets udgang. Tror man glemmer mere omkring sine børns opvækst, end man lige regner med.

 #1
Uge 1 bød på en ret syg lille mus, som kun ville have sin mor. Fleur gider normalt ikke at putte, så jeg nød det ekstra meget. Billedet er taget i knap mørke med telefonen – derfor den ringe kvalitet.

#2
Fleur er en haj med både iPhone og iPad, og vi giver hende gerne lov til at lege med dem. Det der fanger hende mest på dem for tiden, er at tage billeder af os og ingenting. Der er endnu ikke kommet et “vinder-foto” ud af det, men hvis der gør, kommer det selvfølgelig på bloggen. ;)

#3
Fleurs første ord var Mor, men da hun lærte at sige “mere”, kunne hun ikke skelne mellem de to ord, og Mor gik i glemmebogen. Hun kan en masse ord nu, men har ikke sagt Mor i mange måneder. Indtil i dag! Pludseligt råbte hun “Mooaaaar” helt klart og tydeligt, og det er altså dét, hun er ved at sige på billedet. Mit hjerte smelter fuldstændig når hun siger det. Det er vist sådan en Mor-ting, ikke?

6 thoughts on “.

  1. Dejlige lille Fleur. :)

    Jeg synes idéen med foto dokumentation er rigtig sød og fin, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan mestre tilsvarende overskud til at få det gjort.

    1. Jeg har summet en del over det, inden jeg tog beslutningen. I og med der bliver taget en del billeder i forvejen, tror jeg ikke, det bliver så svært at holde. Nu må se… ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *