.

hama_heraldiske_perler_1

H A M A  –  For et par uger siden, fik jeg den skøre idé (i følge Pierre altså) at lave en ret stor HAMA perleplade. Stor som i fire store plader sat sammen…

Jeg har længe sukket over Kathrine Højriis‘ heraldiske perler, og siden jeg for et halvt års tid siden så Maikens fine udgave, kom den på min laaange to-do liste.
Det hastede jo ikke, men nøj en skøn fornemmelse da den var færdig, og jeg kunne strege HERALDISKE PERLER på min liste – i hovedet altså. ;)

Det nemmeste når man laver sådan et stort værk, er klart at købe perler der er sorteret. Men da jeg har spandevis af blandede perler på lager, kunne jeg ikke forsvare at købe nye, plus at jeg rigtig gerne ville rydde ud i de blandede.

Som sagt så gjort, men pyyh det tog lang tid… Nu hænger der dog et rigtig fint billede ved siden af Playtype plakaten på trappen.

Fleur er meget stolt af mors kreation, og viser den frem til alle gæster. ;) Det er altså lidt kært…

6 thoughts on “.

 1. Din udgave er altså vildt fin Tine! Jeg får helt lyst til at lave en mere, men det bliver nok den dovne version med perler, som fra køb er sorteret. :)

  Karsten var i øvrigt også RET skeptisk overfor, at jeg ville hænge en perleplade op. Det kan jeg i øvrigt ikke fortænke ham i. ;)

  1. Mange tak, Maiken. Hvis jeg skulle lave en mere, ville det nok også blive med sorterede perler – orker ikke lige dette igen. ;)

   Jeg synes egentlig også det var lidt spøjst at hænge en perleplade op, men jeg er virkelig glad for resultatet, og synes den hænger så fint nu.

  1. Mange tak, Christina. Det ér virkelig skørt, men er så glad for resultatet, og Pierre synes også den er blevet fin. ;)

   Den var meget afslappende at lave – sådan lidt zen-agtigt, så hvis du har mod på det, synes jeg du skal give dig i kast med en. Vil dog anbefale at du har sorterede perler klar. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *