. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere krea kunst

.

hama_heraldiske_perler_1

H A M A  –  For et par uger siden, fik jeg den skøre idé (i følge Pierre altså) at lave en ret stor HAMA perleplade. Stor som i fire store plader sat sammen…

Jeg har længe sukket over Kathrine Højriis‘ heraldiske perler, og siden jeg for et halvt års tid siden så Maikens fine udgave, kom den på min laaange to-do liste.
Det hastede jo ikke, men nøj en skøn fornemmelse da den var færdig, og jeg kunne strege HERALDISKE PERLER på min liste – i hovedet altså. ;)

Det nemmeste når man laver sådan et stort værk, er klart at købe perler der er sorteret. Men da jeg har spandevis af blandede perler på lager, kunne jeg ikke forsvare at købe nye, plus at jeg rigtig gerne ville rydde ud i de blandede.

Som sagt så gjort, men pyyh det tog lang tid… Nu hænger der dog et rigtig fint billede ved siden af Playtype plakaten på trappen.

Fleur er meget stolt af mors kreation, og viser den frem til alle gæster. ;) Det er altså lidt kært…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  februar 20, 2014 at 7:43 pm

  Din udgave er altså vildt fin Tine! Jeg får helt lyst til at lave en mere, men det bliver nok den dovne version med perler, som fra køb er sorteret. :)

  Karsten var i øvrigt også RET skeptisk overfor, at jeg ville hænge en perleplade op. Det kan jeg i øvrigt ikke fortænke ham i. ;)

  • Reply
   Tine
   februar 22, 2014 at 8:32 pm

   Mange tak, Maiken. Hvis jeg skulle lave en mere, ville det nok også blive med sorterede perler – orker ikke lige dette igen. ;)

   Jeg synes egentlig også det var lidt spøjst at hænge en perleplade op, men jeg er virkelig glad for resultatet, og synes den hænger så fint nu.

 • Reply
  Christina
  februar 22, 2014 at 5:19 pm

  Hold kæft Tine – det er for vildt.. det er så flot lavet.. det er en mega skør idé – men hold op det ser godt ud.. giver Pierre lidt ret ;-)

  • Reply
   Tine
   februar 22, 2014 at 8:36 pm

   Mange tak, Christina. Det ér virkelig skørt, men er så glad for resultatet, og Pierre synes også den er blevet fin. ;)

   Den var meget afslappende at lave – sådan lidt zen-agtigt, så hvis du har mod på det, synes jeg du skal give dig i kast med en. Vil dog anbefale at du har sorterede perler klar. ;)

 • Reply
  Carina
  marts 16, 2017 at 5:07 pm

  Hejsa. Hvordan hænger man billeder af perler op?
  Vh Carina

  • Reply
   Tine
   marts 20, 2017 at 8:02 pm

   Hej Carina,

   Jeg har hængt dem op med dykkere. Det er slet ikke synligt. :)

Skriv et svar