. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla Fleur krea mad papir

.

R A N D O M  –  Blot lidt billeder fra den seneste tid. Jeg glæder mig helt vildt til vi får flere lyse timer, så det er muligt at tage lidt billeder efter arbejde også. Lyset er hæsligt for tiden, men det går heldigvis den rigtige vej.

#1
Fleur har lånt seje underbukser af Fætter Victor, og viser dem stolt frem. Der er ingen tegn på, at hun har tænkt sig at smide bleen inden for nærmeste fremtid. Vi har ellers haft gode perioder med stor interesse for toilet og potte, men nu er den væk igen. Men det kommer vel igen…

#2
Min lille Teletubbie i den grimmeste trøje. Fleur elsker den, og har brugt den til at sove i hos dagplejen, men nu er den (heldigvis!) ved at være for lille. ;)

#3
Stille søndag morgen med hjemmelavet juice, bananvafler og landæg. 

#4
Mariehøne lavet ud af en mælkekarton i dagplejen.

#5
Ved Fleurs seng hænger disse tre ophæng, som jeg synes er ret hyggelige. Fleurs dagplejemor er ret god til at lave noget med deres hænder og fødder – jeg har tidligere vist lidt frem her og her.

#6
Jeg er gået i krig med at sortere perler til et projekt til væggen. Pyyh, det tager lang tid, men synes nu også det er dejligt afstressende at sidde med om aftenen.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Anita
  februar 12, 2014 at 9:26 pm

  Skønne billede Tine, fantastisk med Spiderman ;) Karla har også mistet interessen – der var ellers på et tidspunkt jeg troede at den var klaret, men nej…

  Glæder mig til at se dit færdige Hama projekt :)

  • Reply
   Tine / detbedstejegved.dk
   februar 16, 2014 at 9:16 pm

   Mange tak, Anita! <3

   Jeg satser (håber) på interesseren kommer igen, når hun er godt kørt ind i børnehaven.

   Skal nok vise Hama projektet frem snarest... Roder rundt med bloggens design efter flytning til WP, så tiden har ikke lige været til at blogge samtidig. Men du kan smugkigge på Instagram. ;)

   Det var i øvrigt skønt at se dig i torsdags. Håber I havde en dejlig weekend i jylland.

Skriv et svar