Hama perler snefnug - det bedste jeg ved ...
jul krea

Hama perler snefnug

hama-perler-snefnug-vindue

Nu er det ikke for at starte med at jule allerede i oktober, men vil man have en fin samling HAMA perler snefnug, er det en god idé at starte nu. I hvert fald hvis det skal være et hyggeligt projekt med børnene.

hama-perler-snefnug

Fleur og jeg lavede de fine snefnug af hvide HAMA perler sidste år, og jeg glæder mig så meget til at finde dem frem igen. De er vildt hyggelige og nemme at lave, og fordi Fleur synes det samme, tror jeg vi skal have udvidet samlingen lidt. Skulle vi ende op med at få for mange, kan de også sagtens bruges til pynt på gaver.
Se bare de to billeder jeg fandt på Pinterest: (kilde her på den hvide – den sorte fører desværre til spam, så har valgt ikke at dele kilden til den)

hama-perler-snefnug-pakker

Det er da fint, ikke? Uanset om man pynter på den minimalistiske måde eller i bedste Gertrud Sand stil, så vil de pynte både i hjemmet og på pakkerne under træet.

Jeg håber, I får lyst til at finde perlepladerne frem sammen med børnene. Måske som et hyggeligt indendørs projekt her i efterårsferien?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar