DIY: Hama perler snefnug - det bedste jeg ved ...
diy jeg anbefaler jul julekalender krea

DIY: Hama perler snefnug

hama-perler-snefnug-vinduehama-perler-snefnug

De fine Hama perler snefnug er så simple og lige til at lave – et helt perfekt DIY projekt for børn. Man kan sagtens nøjes med et par stykker til pynt på pakker, juletræet osv., men det syner bare af meget mere, når man hænger dem i flok. Jeg er i hvert fald vild med hvordan de tager sig ud i vores vindue.

Fleur har selv lavet flere snefnug med minimal hjælp fra mig. Ellers har hun bare kigget på dem jeg har lavet, og selv talt perlerne op og sat på.

Der findes et hav af billeder på nettet, med fine Hama perler snefnug. Hvis du googler Hama snowflake, Hama snefnug eller tager et kig på mit Pinterest board, er der masser af inspiration at hente. Det er bare med at få købt hvide perler og plader ind og så i gang. God fornøjelse! :)

Anne har i dag lagt strikkeopskrift op på det fineste pandebånd i perlestrik. Se hendes indlæg her – det er SÅ fint.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

GemGem

GemGem

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  DIY: Strikket pandebånd med sløjfe  - Krittewitt
  december 1, 2015 at 8:17 pm

  […] også forbi Tine, der har åbnet endnu en låge i vores julekalender. I dag finder du guides til den fineste […]

 • Reply
  Hama perler snefnug - det bedste jeg ved ...
  oktober 17, 2016 at 8:10 pm

  […] Fleur og jeg lavede de fine snefnug af hvide HAMA perler sidste år, og jeg glæder mig så meget til at finde dem frem igen. De er vildt hyggelige og nemme at lave, og fordi Fleur synes det samme, tror jeg vi skal have udvidet samlingen lidt. Skulle vi ende op med at få for mange, kan de også sagtens bruges til pynt på gaver. Se bare de to billeder jeg fandt på Pinterest: (kilde her på den hvide – den sorte fører desværre til spam, så har valgt ikke at dele kilden til den) […]

Skriv et svar