Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Julekalender for voksne - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler jul

Julekalender for voksne

julekalender-for-voksne

1. Hotel Chocolat // 2. Lakrids by Johan Bülow // 3. Summerbird // 4. Simply Chocolate // 5. Summerbird

Hvert år til jul har Pierre og jeg en skrabejulekalender. Altså en af dem fra Quick, hvor man altid kun mangler et enkelt juletræ, og ender med aldrig at vinde noget som helst.

I stedet for at irritere sig over endnu engang ikke at vinde noget, overvejer jeg i år en spiselig julekalender i stedet. Så kan man glæde sig hver dag – OGSÅ når man åbner den sidste låge den 24. Man kunne selvfølgelig også købe begge… Så har man noget at tygge på mens man skraber, og en trøstepræmie d. 24. når man ikke fik det ski** juletræ som håbet. ;)

Jeg har fundet fem lækre julekalendere for voksne, som jeg gerne ville spise mig igennem i december. Lige nu hælder jeg mest til den fra Hotel Chocolat og Johan Bülow – uhhmm, de ser altså lækre ud!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Janni Lykke Clausen
  oktober 30, 2014 at 9:40 pm

  Jeg har købt Johan Bülow til Jacob

 • Reply
  Østfronten
  november 3, 2014 at 6:27 pm

  Vi havde BÅDE skrabekalender, Bülow og Simply Chocolate sidste år. Kan varmt, varmt anbefales ;)

Skriv et svar