Opskrift på den bedste iskaffe - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler mad

Opskrift på den bedste iskaffe

bedste-iskaffe-opskrift

Vi har langt om længe knækket koden til opskriften på den bedste iskaffe. Endelig! Jeg har været mange halvdårlige varianter igennem, og aldrig været sådan helt tilfreds, men det er slut nu. Denne iskaffe er virkelig god, tilpas sød og lidt syndig og helt perfekt til det lune vejr.

For at lave den lækre iskaffe, skal du bruge 1 espressoshot, 3 tsk kondenseret mælk, masser af isterninger og (sød)mælk for resten. Nemt, ikke? Det smager sååå godt!

Jeg er mest til at drikke iskaffe af sugerør. Det hører sig altså til, synes jeg. Vi har ikke nogle glas der er store nok til iskaffe (de skal jo have en vis størrelse – sådan er det bare ;), derfor har jeg købt de fine glas med skruelåg og sugerør i Tiger til blot 10 kr. De er nemlig perfekte til både iskaffe til de voksne og smoothies til børnene.

Gør dig selv den tjeneste at lave iskaffen en dag. Du vil ikke fortryde det. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar