Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
POMPdeLUX AW16 // mine favoritter - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler

POMPdeLUX AW16 // mine favoritter

pompdelux-aw16

Indeholder reklame

POMPdeLUX har igen i år lavet en meget stor kollektion, og jeg har her fundet nogle af mine favoritter frem. Stilen på de styles jeg har fundet, vil jeg ikke kalde for “typisk POMPdeLUX”, som mange kender dem. Der er – i disse styles – tonet lidt ned for ballonbukser og pussenusse kjoler, og dét er noget jeg kan lide! Der er selvfølgelig stadig styles for de “hardcore POMPdeLUX fans”, der i sin tid forelskede sig i mærket på grund af bl.a. ballonbukser og store tylkjoler, men dem hopper jeg altså let og elegant udenom. ;)

POMPdeLUX kan i år fejre 10 års jubilæum og for at markere dette, har de sat en masse fine styles ned til super gode priser. Kategorien hedder anniversary sale og jeg synes bestemt I skal kigge forbi. Som et eksempel kan jeg fortælle, at den smukke nederdel fra billedet herover, er sat ned til blot DKK 99,00. Lidt af et kup, ikke?

Som noget nyt i år, har POMPdeLUX lavet en lille serie i merinould med elefanthue, leggings og langærmet body. Elefanthuen er perfekt som sovehue til vuggestuen vinteren igennem eller til en tur på legepladsen her i efteråret. Luc har fået både body og elefanthue og kvaliteten er dejlig blød og lækker. Vi er glade for at bruge uld inderst, så da jeg så de nye styles i merinould, måtte vi naturligvis prøve deres kvalitet. Farverne er pæne, men jeg kunne nu alligevel godt ønske mig, at der var lavet en navy eller grå også. Den lilla/gammelrosa er vildt sød, men går jo så også kun til piger. Den beige melerede kan bruges til begge køn, men er – efter min mening – lidt mere kedelig i farven.

Den navy bluse øverst til venstre har den fineste pasform og faktisk kunne jeg godt se mig selv i den. Den indeholder indeholder en lille smule uld og er bare blød og lækker. Det samme gør sig gældende for blusen med rullekrave – dem kan man aldrig få for mange af, vel? Fleur har op til flere af basisbluserne fra POMPdeLUX og rullekraven er i samme lækre kvalitet. De er simpelthen så bløde og holder sig rigtig pæne efter utallige vask.

Luc har fået den fine blå trøje med biler og han elsker den allerede. Jeg er meget lidt til tøj med print, og slet ikke biler, Spiderman og hvad man ellers ser i nogle butikker. Men denne er lavet så fint og enkelt, at den er et hit hos både mor og barn. Fantastisk, ikke?

Softshelldragten har vi tidligere haft til Luc og Fleur, og den er altså bare rigtig lækker. Det er nemt i institutionen og barnet er tør og varm hele efteråret – naturligvis med en varm trøje under på de kolde efterårsdage.

Happy shopping! :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar