. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere Fleur graviditet jeg anbefaler på tur

.

berlin2 berlin-1 berlin3 berlin1 berlin4 berlin5 berlin berlin-burgermeister

berlin6 berlin_burgermeister1 berlin9

Vi er vel hjemme fra Berlin, og I får lige lidt billedspam. Faktisk fik jeg ikke taget særlig mange billeder under turen, men her er et lille udvalg.

Vi havde en super god tur, men jeg må indrømme at jeg var noget overrasket over, hvor besværligt det er at komme rundt i Berlin med klapvogn. Rigtig mange stationer har ikke elevator, og vi var sikkert uheldige – men når der så endelig var en elevator, oplevede vi flere gange at den ikke virkede. Det gjorde altså turen lidt mere besværligt, og særligt nok også fordi jeg ikke er super mobil, men det gik, og vi havde en god tur trods alt.

Inden vi tog afsted, søgte jeg både her, på Instagram og Google efter gode tips. Julia har lavet to fine guides – en til Prenzlauer Berg, hvor vi benyttede os af både legeplads- og butikstips, og en til Kreuzberg som vi dog ikke benyttede os af.

Min veninde Malene tippede om den bedste burger hos Burgermeister i Kreuzberg, og det var et tip Pierre mente var NØDVENDIGT at afprøve. ;) Og helt ærligt, så har jeg aldrig smagt en burger der var så god, saftig og lækker! Den smagte VIRKELIG godt, og jeg vil klart anbefale alle at tage forbi. Man sidder på cykelstativer og ølkasser og spiser de lækre burgere – lidt sjovt. Var vi blot gået forbi den gamle toiletbygning, havde jeg aldrig bestilt en burger der. Det ligner ikke lige umiddelbart et super godt sted, men tag ikke fejl – de har helt styr på det de laver. :)
Kreuzberg er i øvrigt et super fedt område at udforske.

På Instagram blev jeg tippet om en fin butik med børnetøj – nemlig Tiny. Things for Kids, og hold nu op en lækker butik. Jeg tog en masse billeder derinde, så der kommer lige et indlæg for sig en af dagene.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  camilla // Olinesmor
  juni 14, 2014 at 9:04 pm

  Hvor ser det bare skønt ud.

 • Reply
  Østfronten
  juni 26, 2014 at 11:27 am

  Åh, hvor får jeg lyst til at tage til Berlin igen LIGE NU.

  Dejlige billeder, men ærgerligt I havde den oplevelse med transport. Sidste sommer, da vi var afsted med klapvogn, syntes vi det var superlet og oplevede ingen elevatorer, der ikke duede. Enkelte stationer havde ikke elevator, men Bugaboo’en er så let, at en af os (som regel Kæreste) let kunne bære den op og ned ad trapperne.

Skriv et svar