Håndlavede stempler

En lille status over mine små håndlavede stempler.
De fem øverst til højre er lavet af en dygtig Etsy-pige. Nederst til højre er fra Granit i Sverige.

Stemplerne til venstre, lavede jeg til vores takkekort fra brylluppet/barnedåben. Er du svimmer, det var alligevel mere svært, end jeg lige havde regnet med.(!)

Takkekortene stod jeg for… Pierre havde fået mere end nok håndarbejde af alle forberedelserne op til festen, så han mente, vi bare skulle skrive en tekst på computeren, printe den ud, og færdig slut. Det var jeg selvfølgelig ikke enig i, så der blev brugt mange sene nattetimer, på at lave dem fine og efter mit hovede…

Takkekortene bestod af minimum fem billeder – alt afhængig af om folk var med til festen, en håndskrevet tekst, stempler her og der, og til slut sat sammen med en kuglekæde. Måske jeg skulle vise dem frem en dag?

7 thoughts on “Håndlavede stempler

 1. Virkeligt fede stempler, Tine! Du må hjertens gerne dele alt fra barnedåb. Jeg er ved at planlægge Albertes dåb, og kunne godt bruge lidt inspiration.

 2. @Michelle – Jeg finder lige et frem fra gemmerne – viser det på bloggen snarest. :-)

  @Stine – Jeg elsker også bare stempler, og har allerede fundet mindst 10 gerne vil eje. :-)

  Stemplerne er skåret ud i viskelæder… Det er dejlig blødt at skære i. Skal bare lige ha’ lavet noget træhalløj de kan limes på, så det ser lidt finere ud. :-)

  @Rebekka – De tilbagemeldinger vi fik på kortene, var alle nætterne værd! Folk var meget begejstrede, så det var rigtig fedt! :-) Skal nok lige vise dem frem…

  @Lise – Går lige i tænkeboks med hvad mere jeg kan vise frem. Det var jo både bryllup og dåb, så det hele var lidt en blanding. Må se hvad jeg kan grave frem til dig. ;-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *