Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
. - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler legetøj netshopping

.

boernenes-kartel

1. Uro med luftballoner // 2. Uro med flyvemaskiner // 3. Luftballon // 4. Ispinde i træ
5. Eventyr puslespil // 6. Klaver // 7. Ugle // 8. 365 ting du kan lave med dit barn

Børnenes Kartel er navnet på en ny og spændende legetøjsbutik, som både har en rigtig fin webshop og fysisk butik i Herning. Den drives af to glade forældre, som har en passion for legetøj og flere års erfaring indenfor branchen.

Hos Børnenes Kartel finder du et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra en masse lækre brands. De er alle nøje udvalgt og valgt med hjertet. Deres mission er, at børn skal have kvalitetslegetøj, som kan tåle at blive leget med, og som stimulerer børnenes fantasi.

Når jeg shopper på nettet, går jeg meget op i shoppens udseende og brugervenlighed. Særligt navigation og godt inddelte kategorier er et kæmpe plus for mig. Børnenes Kartel opfylder mine krav til fulde – den er dejlig enkel, overskuelig og med super god navigation.

På billedet ovenfor har jeg valgt nogle af mine (mange!) favoritter ud. De to uroer er jeg fuldstændig forelsket i, og tænker at Luc skal have en af dem på værelset. Synes de er SÅ fine! Bogen har jeg set Mette omtale nogle gange (senest her), og tænker at Fleur ville få meget glæde af den, ligesom Mettes datter Carla.

Isene fik Fleur i julegave sidste år, og de er et kæmpe hit. Jeg kan klart anbefale dem – både i kvalitet og funktion. Det samme med klaveret… Det er så lækker kvalitet, og vi har haft meget glæde af det de seneste år. Og selvfølgelig også holdt os for ørene indimellem… ;)

Fleur har været med på en kigger i shoppen, og hun fandt hurtigt mange fine ting hun kunne bruge. Egentlig ville hun nok gerne have en af hver ;), men valget faldt bl.a. på det fine eventyr puslespil. Det er simpelthen så fint med tre forskellige sværhedsgrader og motiver: Guldlok og de tre bjørne, Hans og Grethe og Snehvide og de syv små dværge. Prøv lige at kigge en ekstra gang på billedet af Snehvide – der bliver serveret suppe i Cathrineholm/Lucie Kaas skål. ;)

Jeg giver shoppen mine varmeste anbefalinger, og ønsker god vind fremover. Du kan med fordel følge shoppen på Instagram eller Facebook for nyheder og tilbud.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Børnenes Kartel, men meningen er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar