Retro babyseng makeover

teak-tremmeseng22lucs-vaerelse-4 lucs-vaerelse-5 lucs-vaerelse-3 lucs-vaerelse-2 lucs-vaerelse-1

For mere end et år siden, faldt Pierre og jeg over den fine gamle tremmeseng på et loppemarked – total retro. Det skrev jeg lidt om her, hvor der også er flere billeder at finde.

Hen over sommeren er den blevet renoveret, så lille Luc også kunne få et fint sted at sove. Vi har slebet i virkelig mange timer (ja altså, mest Pierre ;), men desværre havde træet taget skade af alt malingen, så sengen kunne ikke stå rå, som ellers først planlagt. Det var en svær beslutning at finde en farve til sengen, men valget faldt på en lys gråblå. Farven er svær at gengive, men den er super fin. Benene kunne vi slibe i bund, så de står helt rå. Sidst men ikke mindst er tremmerne er blevet sandblæst og malet hvide.

Den smukke sengerand har vi fået i gave af Cam Cam, og farverne på seng og sengerand står super godt til hinanden. Den er syet af super blødt økologisk bomuld i det smukke japanske mønster “Blue Wave”. Luc sover ikke i tremmesengen endnu, men når han (og hans mor ;) er klar, er jeg sikker på han kommer til at sove trygt og godt deri.

Cam Cam er i øvrigt kommet med en masse smukke nyheder her i efteråret. Bl.a. nye ammepuder, sækkestole og sengetøj i voksenstørrelse. Klik ind og bliv fristet – det er SÅ fine sager.

Vi er langt fra færdige med at indrette Lucs værelse, men for nu ser det sådan ud, og det er jeg fint tilfreds med.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

17 thoughts on “Retro babyseng makeover

 1. Hvor er den bare blevet fin! Kan godt huske, da I fandt den, og jeg tænkte bare “god fornøjelse!” Har hverken evnerne eller fantasien til at forvandle loppefund til noget smukt, men det kan man slet ikke være i tvivl om, at I har! :)

  1. Mange tak! :)

   Ved ikke hvad mærke sengen er, men den bliver kaldt nat og dag seng, mener jeg. Og ja, den er nemlig også super fin som juniorseng. Et rigtigt kup! ;)

   1. Hej!
    Jeg kan fortælle dig, at sengen hedder “Nat- og Dag sengen”. Den blev produceret i 1960’erne af Møbelfabrikken Hevali, i Sjelle, som var ejet af min far.
    Mine børn har også sovet i denne seng. Den er designet sådan at den kan vokse med barnet, fra baby til junior, og også omdannes til sofa.

 2. Må jeg spørge, hvor Ole lukøjelampen er fra, og hvor gammel er den? Vi har nemlig en fuldstændig magen til, og jeg tænker, at vores måske er fra Paris.

  1. Lampen er et gammelt loppefund, og jeg ved desværre ikke hvor mange år den har på bagen. Men den er en af de tidlige produktioner. Vi har en lille samling på fem Ole Lukøje lamper, men kun tre er i brug. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *