Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Inspiration til børnehave madpakke - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler mad madpakke

Inspiration til børnehave madpakke

sund-madpakkemadkasse-boernehavemadpakke-boernehave

Indeholder reklame – i form af affiliatelinks

Har dit barn også madpakke med i børnehave? Så kan du måske få lidt inspiration fra Fleurs madkasse. Hun er lidt af et vanedyr hvad madpakken angår, så rugbrødsmadderne er gerne ens næsten hver dag. Derfor varierer vi tilbehøret, så den ser lidt mere indbydende ud. Fleurs madpakke til en dag i børnehaven består som regel af to-tre stykker rugbrød med diverse pålæg. Favoritterne er spegepølse, hamburgerryg, makrel (her køber jeg den på tube – den er ikke så flydende som dåsemakrel) og røget laks. Udover disse favoritter varierer vi med leverpostej, figenpålæg, og pølse.

Vi kommer gerne lidt forskelligt tilbehør/snacks i madkassen. Det kan være grøntsagsstave og sunde pandekager som her, eller tomater, oliven, ærter, bær, hjemmebagte knækbrød, ostehaps, mini pølser, nødder og rosiner.

Små bøtter med enten pølser, nødder, ristede løg til madderne osv. er et hit hos Fleur. Hun elsker at åbne op og se hvad der gemmer sig og de er super at opbevare de små snacks i. Vi er glade for dem fra Sistema som her på billedet, og bruger dem også selv til dressing til voksen madpakken.

Pindene med blomster og bier har ikke en egentlig funktion, udover at de er vildt hyggelige i madpakken. Og så kan de selvfølgelig holde på en frikadelle, tomater osv. Fleur elsker når jeg har puttet noget på dem, og så tager det jo kun to sekunder lige at peppe madpakken op. Vi har også nogle med øjne og små rummænd – de er simpelthen så søde.

Fleurs madkasse er i øvrigt fra Blafre, og vi er super glade for den. Det er rart med de inddelte rum og størrelsen er rigtig god. Hun har haft den i 11 mdr nu, og trods virkelig mange ture i opvaskemaskinen er den stadig rigtig fin. Navnemærket som sidder på madkassen er fra Navnelapper og det har holdt lige så lang tid. Rimelig godt klaret, ikke?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Veronika
  august 13, 2017 at 5:47 pm

  Hejsa. Er vild med de små pinde – hvor kan man købe dem? Synes ikke linkene virker? Mvh V

  • Reply
   Tine
   august 13, 2017 at 6:42 pm

   Hej Veronika,

   Tak for at gøre mig opmærksom på dette – jeg har netop opdateret links.

   God fornøjelse med madpakkerne ;)

Skriv et svar