.

Der er kommet en ny sparebøsse ind herhjemme – Orb af Anders Arhøj. Faktisk er jeg ikke så vild med Anders Arhøj sådan generelt… Ej, det er måske også lidt meget at sige, men det er altså spøgelserne der gør det. Jeg forstår dem simpelthen ikke. Altså designet… For mig at se, ligner de noget, som kvinder ikke lader ligge fremme – hvis altså de har sådan noget i skuffen. og nej, jeg har hverken det ene eller det andet i skuffen. ;)

Nå men jeg har fået denne her sparebøsse, som jeg faktisk synes er fin. Den får mig så heller ikke til, at tænke på spøgelser og andre sjove sager. Grunden til jeg har fået den, er fordi Call me gerne vil sætte fokus på, at vi skal huske at rose hinanden. Den skal således fungere som en “rose-kasse”, hvori man putter en mønt, når en i familien gør noget godt, og fælles bruger pengene på noget rart. Budskabet er faktisk rigtig fint, synes jeg.

21 thoughts on “.

 1. Den er rigtig fin og tanken bag også. Jeg kender slet ikke hverken ham eller hans design…….men er vild med urtepotteskjuler-hovedet. Jeg går ikke ud fra at man kan købe dem som nye mere. Ved du det?
  God weekend :-)

  1. Ja, tanken bag er rigtig fin. Urtepotten er en gammel sag, som stod i huset da vi overtog det. Er sikker på de er til at finde i genbrug i ny og næ. ;)

 2. Jeg er faktisk glad for endelig at læse, at jeg ikke er den eneste der helt misforstår de spøgelser.. Sådan nogle skal ihvertfald ikke til pynt i mit hjem ;)

  1. Ja, sparebøssen er noget helt andet. Dog vil jeg sige, at denne (efter min mening) er en af de pænere. Han har også lavet nogle hvor glasuren løber med dråber – det ser altså skørt ud.

 3. Du må ha’ læst liidt for meget 50 shades ;-P haha, jeg er faktisk ret enig. Dog er jeg nok ret alene om at rette samme kritik af Kählers avento-lysestager, men jeg SVÆRGER, jeg har set en kopi i en fræk butik jeg (som turist!!) besøgte i Istedgade for nogle år siden :-)

  1. Jeg er HELT med dig.. Jeg har aldrig set spøgelserne før, men Kählers “juletræer” kommer aldrig til at stå fremme i mine vinduer.. ;)

  2. Haha Trine… Kan da godt være Mr. Grey har en rolle i det her. Det skal ikke udelukkes… ;)

   Har godt hørt den med Avvento-stagerne før – så du er bestemt ikke alene. Jeg har dem i grøn, og tænker slet ikke sådan om dem. Kan godt se ligheden, men synes nu de er fine.

   Turist i en fræk butik..? Arhh, den skal du vist længere ud på landet med. ;) Haha!

  1. Ja, den er ret fin. Men som skrevet længere oppe, synes jeg så også, det er en af de finere. Dem med løbende dråber er ikke lige min smag. ;)

 4. Jeg kan sagtens se ligheden, og jeg har så ikke set dem som spøgelser med som fingre som jeg også skrev på insta. Jeg havde et par fingervanter som barn med øjne og vist også lidt hår ude på fingerspidserne, og det minder de her mig om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *