Halloween fingre // nem opskrift - det bedste jeg ved ...
halloween jeg anbefaler kager mad opskrift

Halloween fingre // nem opskrift

Halloween fingreHalloween fingreHalloween fingre

Var det noget med en småkage i form af klamme halloween fingre?
De smager faktisk godt, men fordi de ser så klamme ud, er ikke ligefrem fordi man tænker “uhhmm, en småkage – lad mig smage”. Børnene er dog ligeglade, og synes bare de er seje.

De klamme halloween fingre er super nemme at lave, og så er de altså bare lidt sjovere at sætte på bordet end helt almindelige småkager. I hvert fald her til halloween. Til jul vil jeg stadig gerne have brunkager formet som juletræer, stjerner og hjerter. ;)

Halloween fingre Halloween fingre

Opskriften er en klassisk sød småkagedej med et strejf af citron. Super nem at arbejde med og småkagerne bliver søde og sprøde.

Halloween fingre, ca. 40 stk.
200g blødt smør
200g rørsukker
1,5 tsk vaniljesukker
skallen fra en halv citron
1 æg, let pisket
400g hvedemel

Pynt:
mandelsplitter eller smuttede halve mandler
jordbærsyltetøj
rød pastafarve
kakaopulver

Rør smør og sukker sammen og tilsæt så æg, citronskal og vaniljepulver. Rør melet i lidt ad gangen og form dejen til en kugle. Dæk den med film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

Bland syltetøj og en smule pastafarve sammen i en skål, så det får en kraftig rød farve. Ælt dejen lidt på et meldrysset bord og rul dejen ud i fingertykke pølser. Klem dem lidt ind to steder, så det ligner fingerled. Sæt mandlen på fingerspidsen og pres den let ned. Løft den igen og put en lille smule syltetøj på hvor mandlen skal sidde. Sæt mandlen på igen ovenpå syltetøjet. Brug derefter en kniv til at skære nogle riller, så det ligner hudfolder.

Bag de fine halloween fingre i ca. 15-18 min ved 180 grader. Når de er kølet af, tager du kakaopulver og en pensel og børster leddene, så fingrene ser beskidte ud.

Jeg håber, I har lyst til at give jer i kast med klamme halloween fingre. I så fald – bon appétit!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

Skriv et svar