DIY spøgelser til halloween - det bedste jeg ved ...
diy efterår halloween krea Nyeste indlæg vores Esbjerg

DIY spøgelser til halloween

diy-halloween-spoegelser_1

I vores miniferie lavede vi (u)hyggelige spøgelser som pynt til halloween, som nu pynter i både stue og legeværelse. De er super nemme at lave – faktisk så nemme at Fleur brokkede sig over at det ikke tog længere tid. ;)

Det kræver ikke meget at lave de søde (eller uhyggelige?) spøgelser – se her hvad du bruge:

diy-halloween-spoegelser

DIY spøgelser
Ostelærred (Stof2000)
Decoupagelak (Panduro)
Rulleøjne (Søstrene Grene, mener jeg – ellers Panduro)
Hobbylim
Kugler i træ eller flamingo
Tomme flasker
Sytråd eller fiskesnøre

Klip eller riv kvadrater i 20×20 cm af stoffet.
Fortynd decoupagelakken med vand i en skål og vend kvadraterne i limblandingen.
Sæt en kugle på toppen af flaske uden låg og beklæd kuglen med stoffet. Du kan forme spøgelset som du vil – jeg kan dog godt lide det look spøgelset får ved bare at lade stoffet falde. Sæt til side og start på næste spøgelse.
Lad spøgelserne tørre til næste dag og tag så forsigtigt kuglen ud. Lim øjne på spøgelserne og sæt en sytråd/fiskesnørre i toppen.

diy-spoegelse-halloween

Nemt, ikke? Fleur og Luc er vilde med de små spøgelser og synes de pynter fint i vinduerne blandt edderkopper og spindelvæv. Selv er jeg også ret begejstret over det fine udtryk spøgelserne har. Ostelærredet er let og luftigt og øjnene giver pludselig liv til spøgelserne, som ændrer udtryk alt efter form.

Halloween konceptet vokser mere og mere på mig, og det kan jeg ret godt lide. Jeg kommer nok aldrig til at pynte op som den dagplejemor vi indimellem cykler forbi, hvor hele forhaven er fyldt med edderkopper og uhyrer.

halloween

Det er lige creepy nok til mig, men jeg er imponeret over det store arbejde med alle detaljerne. Jeg skulle dog nødig møde klovnen på den trehjulede cykel en mørk aften. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

GemGem

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar