Glædelig jul // årets hjemmelavede julekort - det bedste jeg ved ...
diy familie Fleur jul julekort krea Luc papir

Glædelig jul // årets hjemmelavede julekort

nipnapper-diyengle-julekort

Så blev det d. 24. december. Endelig, vil nogle nok sige… Jeg har det sådan lidt både og i år. På den ene side kunne jeg godt bruge en uge mere med julehygge, og på den anden side glæder jeg mig til det er overstået. Altså at alt juleræset er overstået… Glæder mig selvfølgelig rigtig meget til hele dagen i dag, men når vi sidder og flader ud d. 26. ovenpå en dejlig jul og julefrokost, så tror jeg også det er med en skøn og lettet fornemmelse i maven.

Årets julekort er blevet lidt anderledes, men dog stadig med de små engle. Englene er jo blevet en tradition, da jeg har lavet dem hvert år siden Fleur var en lille mus. Hyggelig tradition og samtidig lidt af et vanvidsprojekt. Når man sender omkring 30 julekort ud, er det ikke svært at gætte at der skal klippes virkelig mange engle. Og når man har klippet, skal der hul i, klippes en snor, bindes, brændes ender, monteres og til sidst puttes begge engle i en lille cellofan pose, som lukkes med et klistermærke. Crazy, I know – men er de ikke bare søde?

I stedet for et almindeligt kort med tekst, fik jeg ideen at lave en nipnapper som julekort. “Nipnapper, siger du?” Kaldte I dem mon noget andet som barn? Jeg kan simpelthen ikke huske hvad vi kaldte dem, men her i mit voksne liv har jeg lært at det hedder en nipnapper.

nipnapper-diy-julekortnipnapper-julekort-diy-1 nipnapper-diy-1hjemmelavet-julekort

Inden i nipnapperen har jeg skrevet lidt forskelligt fra året der er gået. Der er både små sjove historier fra Fleur, og lidt om arbejde og vores liv ellers.

Jeg synes faktisk den er blevet ret hyggelig, og tilbagemeldingerne fra venner og familie har også været gode. Første gang med nipnapper som julekort, men måske ikke sidste – hvem ved? ;)

Afslutningsvis vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber I får en rigtig dejlig juleaften med jeres kære, og at børnene får nogle af deres (mange) ønsker opfyldt. Herhjemme er der i hvert fald mange gaver vi glæder os til at give.

Og så lige et lille tip… På Instagram starter jeg senere i dag en konkurrence i samarbejde med bObles. Det er de nye Tumletal der er på højkant, så kig forbi min profil i løbet af dagen. ;) Anne har også startet en konkurrence i vores julekalender. Derinde kan du vinde et gavekort på en valgfri sko/støvle fra Growing Feet – lækkert, ikke? Kig forbi og vær med.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  december 25, 2015 at 9:10 am

  Hej! Hvor er de engle bare super fine!!! Kan man finde en skabelon eller lignende på dem?

  Glædelig jul;)

  • Reply
   Tine
   december 30, 2015 at 8:04 pm

   Hej Karina,

   Mange tak! Jeg har selv stykket dem sammen, men vil kigge på at lave en diy med en skabelon i det nye år.

   Godt nytår til dig. :)

   Kh Tine

   • Reply
    Lene Ingstrup
    december 13, 2016 at 12:05 pm

    Hej Tine, jeg er vild med din nipnapper og vil gerne bruge den til min datters konfirmation. Har du en skabelon? Eller er det bare at forsøge sig frem?
    Glædelig jul.
    Lene

    • Reply
     Tine
     februar 9, 2017 at 9:40 pm

     Hej Lene,

     Beklager min sene tilbagemelding. Håber du har fundet en løsning. Har desværre ikke en brugbar skabelon.

 • Reply
  Julie
  november 16, 2017 at 6:43 pm

  Hej 😊
  Har du et print/link til et print af vingerne?

Skriv et svar