.

Et lille udpluk fra vores nytårsaften, som blev fejret hos gode venner. Vi havde en super hyggelig og sjov aften med lækker mad. Håber I alle kom godt ind i det nye år.

Rigtig godt nytår!

20 thoughts on “.

 1. Godt Nytår Tine – Dejligt I kom godt ind i det. Søde billeder – og vi havde også sådan et stort rør – hold fast der var jo farver og tingeltangel OVERALT da den var skudt af!! kh mille

 2. Dejlige billeder. Godt nytår til jer!
  Hvilket kamera bruger du Tine? Jeg synes ikke jeg kan tage billeder om aftenen uden de bliver slørede og grimme selvom jeg indstiller lyset.

  1. Tak Julie, og i lige måde. Jeg bruger et Nikon D40, så det er ikke så fancy. Mine aftenbilleder er også slørede, men det ses ikke altid så tydeligt her på bloggen. Bruger stort set aldrig blitz, uanset lys.

 3. Godt nytår kære Tine!
  Sikke en række dejlige billeder! Ser ud som en skøn aften!
  Sjovt med confetti skyen! Vi havde også en kæmpe bordbombe med en sky af glimmer! Vi har støvsuget 2 gane siden og der er stadig glimmer…;)

  1. Tak og i lige måde Majken. Det er frygteligt når konfettien smitter af. Det skal jo slides væk. Heldigvis smittede det ikke af hos vores venner, hvor vi holdte nytår.

 4. Skønne billeder. Syntes det er sejt at hende Fleur turde holde en stjernekaster. Det gjorde Vitus bestemt ikke!
  Fed detalje jeres venner har med up-light i de små vinduer oppe ved loftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *