Vinter, kom an! - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur på tur

Vinter, kom an!

friends-flyverdragt-sort-2 friends-flyverdragt-sort-1friends-flyverdragt-sort

Jeg har altid godt kunne lide årstidernes skiften. Der er noget særligt ved hver enkel årstid, og jo – sommeren er altid for kort, men når bladede skifter farve og stearinlysene tændes, så er det helt okay. Sådan er det også, når vi går fra efterår til vinter, synes jeg. Man skal lige vænne sig til frosten, og så er det bare at håbe på sne, og gerne en masse af det.

Når man som os bor i Esbjerg, er det desværre ikke meget sne vi får. Som denne weekend hvor store dele af Danmark har fået et fint hvidt snedække, har vi bare fået frost og blæst i stedet. Men mon ikke det kommer snart? Vi håber i hvert fald…

Til vinteren er Fleur så heldig at have fået en fin sort flyverdragt fra mærket FRIENDS, som kan købes i Kvickly. Kvaliteten af flyverdragten har vi rigtig god erfaring med – Fleur havde nemlig en prikket version derfra sidste år. Den holdt hende godt varm og klarede “børnehave-testen” til UG. Så fedt!

Flyverdragten fra FRIENDS scorer topkarakter ved ForbrugerLab med hele 4,8 ud af 5. Den er naturligvis fri for PVC og ftalater, samt nikkel i knapper og lynlåse.

Jeg glæder mig SÅ meget, til vi skal ud og kælke, lege sneboldekamp og lave masser af snemænd. Så kære vinter, kom bare an – vi er klar!

Hvad med jer – er I mon klar?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Flyverdragten er sponsoreret af Kvickly – ord og mening er min egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Libbie
    november 23, 2015 at 8:22 am

    Vi er så klar! Fik dog heller ikke sne i går andet end et fint pudderlag, men det var max hyggeligt. Emil har fået en Lego dragt i år, jeg testede for Friends sidste år og den kunne slet ikke klare den slid han udsatte den for. Desværre. Vi måtte lappe indersiden af benene 3 gange og jeg var lykkelig da han ikke skulle bruge den mere og jeg kunne smide den væk. Det har jeg aldrig oplevet før ved en flyverdragt. Ja jeg har endda nogen liggende som både Anna og Victor har brugt fra H&M, de fejler stadig intet.
    Men jeg håber at Fleur er mindre voldsom :)

Skriv et svar