Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
DIY englebørn – nu med skabelon - det bedste jeg ved ...
diy julekort krea Nyeste indlæg papir

DIY englebørn – nu med skabelon

diy englebørnDIY englebørn | Mine kære små bliver hvert år til små engle i papir, som både pynter på vores juletræ og som bliver en del af årets julekort. Ideen opstod da Fleur var et år, og siden da har jeg klippet rigtig, rigtig mange engle. Jeg sender omkring 25-30 julekort ud, og da Luc kom til blev det naturligvis dobbelt op på de små engle. Men det er de fineste englebørn – hvis du spørger mig og absolut det store arbejde værd. 

diy englebørnIgennem årene er jeg flere gange blevet spurgt, om jeg ikke vil dele en DIY på de små englebørn, og nu er den her endelig. Til DIY englebørn skal du bruge:

· kraftigt papir / karton
· saks
· hultang
· snor
· lim
· skabelon til englevinger – download her
· billede af ansigt
· en printer

Start med at finde et billede du vil bruge til din engel. Billedet skal tilpasses i størrelsen inden du printer, så det måler ca. 45 mm i højden. Jeg kan desværre ikke guide i Word eller lignende programmer, men tænker det sagtens kan lade sig gøre at skalere og så må du lave et testprint eller to for at få det til at passe i størrelsen. Vingerne er klar til udskrift i 100%.

Såfremt din printer ikke kan printe på papir der er kraftigt nok, kan du printe på almindeligt papir og lime det op på karton inden du klipper. Det kan sagtens blive fint alligevel.

Når vinger og ansigt er printet, skal du blot klippe de to dele ud og lime sammen. Derefter laver du et lille hul i toppen, så der kan komme en snor i din engel. Jeg plejer at skrive navn og årstal bagpå englen – det er ret sjovt at sammenligne gennem årene.

Såfremt du laver små englebørn og deler på Instagram, må du rigtig gerne tagge mig @detbedstejegved så jeg kan se dem. Brug også gerne #detbedstejegvedengle så flere kan se dem. :)

diy englebørnMine små englebørn sendes ud i små cellofan poser som her sammen med et lille julekort. Englen herover er i øvrigt Fleur i 2013 – lille nuller.  ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar