. - det bedste jeg ved ...
børneværelse Fleur hjemme hos os jul krea loppefund møbler

.

 

Vi er så småt begyndt at jule herhjemme, men det er vel nærmest heller ikke for tidligt… Altså d. 1. december er jo på søndag! Det er nu ikke fordi vi har så meget julepynt – jeg ser det egentlig mere som hyggelig vinterpynt. Vi har selvfølgelig lidt der er mere julet, men når jeg kigger mig omkring, er det faktisk ret begrænset. Fleurs hjemmelavede julepynt er vist det mest julede vi har…
Jeg har planer om, at tage på den lokale Rudolf Steiner skoles julebazar på søndag – måske vi kan finde lidt julet pynt der..?

#1
En dag da Fleur og jeg ikke var hjemme, hængte Pierre en gren op i stuen. Grenen er tidligere brugt på Fleurs babyværelse i lejligheden til tøj – det kan du se her.
Synes det er blevet super fint som han har hængt det op. Han har endda skiftet snorene i pynten ud til lædersnor, så det passer sammen. Og ja, det er også ham der har bøjet kobbertråden… ;)

#2
Det juler også en lille smule på Fleurs værelse med små Medusa ophæng på lærkegrene og en juleelg med bjælder fra Sebra. Tænker at der skal lidt mere derop – vi skal bare lige finde noget først. ;)
Dette er vist også det første billede, jeg viser af den vinkel på Fleurs værelse…

#3
I søndags var Fleur og jeg til julehygge på mit arbejde. Jeg havde arrangeret en hyggedag med brunch, grene, kogler og gran mm. til fri afbenyttelse, så folk kunne hygge sig sammen med at lave juledekorationer, og var fri for svineriet derhjemme. Det var bare en rigtig god dag. Jeg fik ikke lavet noget, men Fleur lavede til gengæld nogle stykker. Blandt andet den fine dame her… Hun har selv valgt alt, og selv sat alt på – pånær lyset. Mor er ret stolt. ;)

#4
Lige et close-up af damens hår – der er ret mange lag mos her. ;)

#5
Det er ret fedt, at være med Mor på arbejde – man kan nemlig få nogle kæmpe stykker papir derude.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Anita
  november 29, 2013 at 9:34 am

  Sikke nogle fine glimt Tine. Jeg er helt vild med grenen, både med bladholderne (dem gad jeg godt lave…) og det fine ‘fleur’ i kobber med det llille hjerte, så sødt! Jeg har sagt det før; han er vildt dygtig ham Pierre :) Juledekorationen er også rigtig fin :)

  • Reply
   Tine
   december 1, 2013 at 8:36 pm

   Mange tak, Anita – hvor er du sød. Ja, jeg har været heldig med ham Pierre. :)

  • Reply
   Tine
   december 1, 2013 at 8:36 pm

   Og bladholderne er jo virkelig nemme at lave – det er bare at komme i gang. ;)

 • Reply
  den enkelte Freude
  november 29, 2013 at 7:43 pm

  Simpelthen så smult Tine- jeg suger skønheden til og bliver en smule misundelig….på den gode måde.
  Og så er I så gode sammen -dig og pierre❤

  • Reply
   Tine
   december 1, 2013 at 8:37 pm

   Tak, søde Kirsten. Det var rigtig fine ord. ♡

Skriv et svar